reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska dosonale, niech czyta! Ja mam wielką pomoc w Maćku i to jest nieocenione!!
No może faktycznie lepiej do czwartku, po co ją wyciągać jak sama nie chce?

Gosia ja nie wiem, bo mi nie puchną. Ale są kremy i żele na opuchnięte nogi, niech w aptece popyta.

Raabit niegdy mimo wszystko nie wiadomo. Urodzić możemy nawet dzisiaj jeszcze, hihi..

Ja tymczasem idę sie przespać. Papa!

reklama
Naur ja wiem ze nigdy nie wiadomo kiedy któraś z nas urodzi :tak: to tylko mój mąż uważa, że skoro mam termin na 10 sierpnia to urodze 10 sierpnia :-D hihihihi ale to facet wiec mu wybaczam takie myslenie :tak:

Syska nie martw sie nasi mężowie też szybciutko nabiorą wprawy :tak: mój już sie wykłóca, że ma większą ręke i ma zamiar kąpać malucha :tak::szok: ja nie protestuje bo bardzo sie ciesze że chce się włączyć w pielęgnacje dzidzi i że sam sie do tego garnie :tak:

masz racje raabit,oby ten entuzjazm pozostał jak najdłużej:-),ja już ustaliłam z moim,że bedziemy dzidzę kapać razem,bedzie to taki nasz wspólny rytuał,hihi

czesc kobitki.
u mnie noc przespana,ale obudzilam sie jak zwykle zlana potem:confused2:rano była swietna pogoda a teraz znowu jest duszno...oszaleć można:wściekła/y:

wiesci od dziewczyn dalej nie ma...szkoda..:-(
ide prac kolejne porcje ciuszkow a pozniej moze wybiore sie do mamy:tak::happy2:

Gosia*** na opuchliznę dieta bezsolna i duużo surówek z surową pietruszką i selerem. Powinno pomóc jesli nie , to niech ta kolezanka zasuwa do gina , bo to może byc początek zatrucia ciążowego.

A ogólnie to wstałam , zjadłam i moge powiedziec , że mi lepiej. Pospałam godzinkę razem z Weroniką tzn , każda z nas oddzielnie. Ta godzinka zdzialała cuda, no ale nie przechwalam. zaraz wraca mąz z pracy, więc trochę zajmie se małym łobuzem , a ja w tym czasie może jednak zrobię to pranie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry