Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nigdy nie przypuszczalam ze koncowka bedzie taka straszna,juz nawet nie chce myslec jak bedzie wygladal porod jak ja juz mam dosc:-
ale spox sprawdziła co się tam dzieje i mówi; Oooooo juz widać główke a te bóle to pewnie parte są a ja szok ból coraz większy przyszły moje dwie położne i się zaczęło już na maxa ból nie z tej ziemi zadne znieczulenie nie pomagało trza przeć bardzo dziwne uczucie normalnie jakby się na kibelku siedziało i... hehe ok więc rodze rodze dre sie w niebogłosy zeszłam z łóżka dziewczyny dały mi cos takiego jak kibelek(bóle parte pasują do tego jak ulał) ja na tym siadłam i parłam parłam coraz bardziej bolało darłam sie jak Chylińska przy swoim porodzie... łooo szok no ale po 10 bólach już wyszła głowka potem reszta dziołchy trocha pomogły małemu wyjsć przecieły pępowine i zaraz był pierwszy krzyk!!!! hura nareszcie jestem na zewnątrz.(pewnie to by powiedział mój synalek) Zaraz po tym był kontakt skóra doskóry itd... Także po dokładnie 11 godzinach wielkiego wkurzenia wychodzenia z siebie itd 9i pół bólu smiechu (gas)nastąpiło 30 minut siedzenia na "KIBELKU" po czym wspaniały moment przytulenia tej małej kruszynki która siedziała sobie pod moim serduszkiem taki kawał czasu. No SZoooooK hehe warto było się tyle pomęczyć!!!ok na dzis koniec padam z nóg jutro napisze reszte albo dzis jak wstane małego o 4karmić