reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja tez juz po kawce;-) rano strzelilismy sobie z mezusiem po sniadanku:tak: a teraz wcinam przepyszne lody Jubileuszowe z Zielonej Budki, polecam na prawde rewelka.Ja jem orzechowe.

Elis a w którym tyg jestes ze juz tak szelejesz z masazami itp.?? Ja kazałam męzowi przywieźc z domu liście malin i jak je zasusze to mam zamiar zrobic sobie te herbatke:tak: teraz juz na pewno nie zaszkodzi a moze cos przyspieszy???

reklama
Właśnie Elis, Ty nie spieszysz się aby zanadto?? Masz jeszcze kupę czasu, a takich metod to ani ja ani większość z nas jeszcze nie przedsięwzięła.
Spokojnie dziewczyno czekaj, bo po co wyganiać bobasa skoro chce tak posiedzieć??

Janbor-napisałas dokładnie tak samo jak Naur:eek:gdzie tu błąd:confused::-)
Elis ja na Twim miejscu bym poczekała,tak jak radzą dziewczyny,przecież to 36 tydz,masz czas:tak:po co dzidzie poganiac?

:dry::szok:Cóz slepemu po oczach...heh...:sorry2:Przepraszam.A swoją drogą na zdrowy rozum ja bym też liczyła od końca pierwszego do początku drugiego-jako odległość miedzy skurczami a czas trwania to wiadomo:tak:

Ale ja sama tak sobie wymyśliłam, bo w takim razie to ja ostatnio miałam co 2 minuty!! :szok::szok: I dlatego stwierdziłam, że pewnie to trzeba brać odległość maksymalną, bo jak nie to masakra!
Zapytam jutro konowała-lekarkę, bo się wybieram.:-p

reklama
To jak to w końcu jest z tym liczeniem? ja bym liczyła od początku pierwszego do poczatku drugiego :szok: ale teraz to mam już mętlik w głowie :-(:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry