Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mrozik w kazdym razie jesteśmy z Tobą cały czas i pomyśl, ze juz moze jutro utulisz swoją córcie:-):-)

oj chyba powinnam sie położyć hihihi 
, wole mieć o jedno za dużo niż o jedno za mało. A cesarka jak coś to w sobote nie jutro, bo jutro to mi mają badania porobić. A nogi to są ciągle spuchnięte, sposobów próbowałam wszelkich i nic nie dają. Ja leżałam przecież niemal cały czas ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem a opuchlizna i tak była. To chyba od jakiegoś ucisku, bo mam też zmrowiałe palce od prawej ręki (to już ze 2 tygodnie).
. To oczywiście żart. Raczej nie ma sie czego czepić, bo cały czas nam pomaga - zawsze ona robi zakupy (tzn robimy razem a ona płaci), płaci wszystkie rachunki, praktycznie zawsze płaci za benzynkę (jeździmy sobie razem do pracy i z pracy). To naprawdę duże odciążenie. Moja mama z kolei jak widzi dziecięce ciuszki to by majątek na nie wydała. Jak z nią gdzieś coś oglądam i mówię, ale ładne, ona na to kup, ja nie bo szkoda kasy już mamy dużo, to ona bierze i sama kupuje i sie jej nie przekona że nie. Za to teściowa nic jeszcze nie kupiła, ale to pewnie dlatego że ona już jest babcią podwójną, a moja mama będzie pierwszy raz
. Jestem za to pewna że po porodzie teściowa "rzuci" kaską, bo ona już tak ma że nie oszczędza na prezenty. Aha, teścia nie mamy, bo zmarł jak mój mąż miał 3 latka :-(.
ile Was by to kosztowało jakby nie ona
wiem bo moja tesciowa chociaz nie mieszka z nami to co tydzien nam wyprawki z jedzeniem szykuje a jak sie skoncza dary to od razu odczuwamy roznice w kieszeni, tak, ze to na prawde wielka pomoc. Zreszta może ona nie chce Wam narzucać swojej pomocy np.przy kupowaniu rzeczy dla dziecka, bo może sie boi, że nie trafi w wasze upodobania tylko pomaga tak jak umie.

taki powygniatany, bo mu sie nie chce wyprasowac rano bluzki.