reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

PisałA, żE przeraził ją widok sali porodowej. Hmmmmmm chyba z bólami nie oprowadzali jej po szpitalu.
Miała bóle - podobno porodowe- nawet jak miną to chyba chociaż dzien na obserwację , a nie hop do domu, tym bardziej,że miała dolegliwośći
.

Ja się już nie wypowiadam na ten temat -to nie moja sprawa

reklama
sylwia ja tam nie wiem co szpital to inne zwyczaje:tak::eek:u mnie np. zostawiają na obserwacji nawet jakbyś z czkawką przyszła hihihi:-D

hej

dobrze że u Elis wszystko juz ok

co do donoszenia to mi lekarz ostatnio powiedział że po 36 tygodniu już dzidzia jest donoszona więc tylko dodał że jeżeli nie urodzę do 7.08 to mam przyjść na wizytę hehe

Naur Gosia jak tam wasze samopoczucie??

dziewczyny a co z AniąD23 Eveliną one mają termin chyba na jutro....

Sylwia Elis miała na sali porodowej robione KTG dlatego była na porodówce ... przepraszam jeśli wyraziłam się nie jasno ;)

Ojej ale tu sie od rana namnożyło:szok:
Witam z rana po pierwsze,noc przespana,właściwie ok tylko ten cholerny ból spojenia:wściekła/y::wściekła/y:
Elis jak dla mnie to dobrze ze jeszcze nie urodzisz:tak:lepiej dla dzidzi.Ciąza donoszona wg mojego lekarza to 37 tydz.wiec można jeszcze ponosic;-)Siostro Elis faktycznie jesteś niesamowita:-)
Janbor to pieknie miałaś z tym gazem,uważaj na siebie:tak:

Aha zapomniałam,2 moje znajome miały termin na 10.08 i jedna urodzila w sobote a druga wczoraj:tak:a my sie tak toczymy i czekamy:-D

Kira może juz niedługo jak widac nie znamy dnia ani godziny:-);-) TY to juz masz tak nisko brzuchal, ze na prawde wyglada jakbys lada dzien miala rodzic boi mnie to sie wydaje ze jeszcze chwile pochodze, chociaz spojenie to mnie tak nawal ze szok:szok::szok: wczoraj mialam 4 razy taki atak bólu a tak to cały czas czuje nacisk na to spojenie.

Na szczescie w czwartek ide na ostatnia wizyte to sie wszystkiego mam nadzieje dowiem:tak::-D

Naur co u Ciebie???

Janbor ja już nie wierze w te wszystkie objawy;-)miałam wszystkie objawy i koniec-opadł brzuch i stop:-Dwszystko sie zatrzymało,zostały bóle spojenia,no i moge wreszcie spac-co jest dziwne,i mam troszke wiecej energii:confused::eek:ale to nic nie znaczy.Równie dobrze każda z nas może urodzić jutro.Nie licze na objawy:-Dczekam aż Adas sie zdecyduje do nas dołączyć:tak:czekamy z niecierpliwością:-)

reklama
Do góry