• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie i ja ,ale tylko na chwilunie....mam duzo przerobek ( krawieckich) do zrobienia,bo kolezanka mi podrzucila juz tydzien temu,a ja jeszcze sie za to nie wzielam,wiec musze dzis troche podgonic,moze zajze wieczorkiem...jesli nie padne na twarz ze zmeczenia....
Widze ze Piwonia mala chora,oj niedobrze,niedobrze...mam nadzieje ze przejdzie....to narka kobitki,zaleglosci poczytam wieczorkiem...:-D:-D:-D a widze ze bedzie tego sporo....:angry::angry::angry::angry: bo tyle gadacie,ze nie wiem....hi,hi...

reklama
Piwonia, myślę że z córcią bedzie ok, bo już by ją zwinęli do szpitala- łatwy pacjent, bo tylko dawać leki,żadnych wysokopłatnych badań specjalistycznych, a kasa leci.

KASIA bądź spokojna:tak:! My jesteśmy systematyczne i oddajemy głosy codziennie! Przez cały czas deptał nam po piętach jakiś Kacper, potem Zuzanna i co z tego wynikło;-)! Tam ktoś natłukł głosów jednorazowo i tyle! A tem cały Bartosz wyskoczył jak Filip z konopii i zaraz zniknie:angry::angry::angry:! Przegonimy gozanim się obejrzysz!!!!!!!!!!!!!!
WLASNIE !

Chogata , gratuluje cory, ja tez chce jedna!

Panienki do roboty!!!! Zuzanka nas goni!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
dzialam ;-)

Dobra doczytalam, ide obied robic, zaklikam do was potem

Zatłukła bym tą idiotkę!!!!!!!!!!!!!! Jak czytam takie rzeczy to odrazu staję się zwolennikiem kary śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Mało tego - ja bym jej zrobiła to samo co ona temy maluszkowi!!!!!!!!!!!!!!!! A najpierw ponacinała skórę i posypała grubo solą!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rursko jedne! Ale sie mi ciśnienie podnioso!:angry::angry::angry::angry::angry:

Przepraszam za tego poprzedniego posta, ale poprosty ze mnie sie wylało.....
Ja nawet nie wiem, czy jest wystarczająca kara za coś takiego!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry