reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się na początku nowego tygodnia.
dziś sobie pospałam prawie do 9.30, zjadłam śniadanko i czekam na pobranie krwi glukometrem :-(

widzę, że przed nami fascynujący dzień wyczekiwania na nowe maluszki, super.
ja z jednej strony chciałabym już być po, a z drugiej się boję

miłego dnia wszystkim życzę :-)

reklama
Cieszyłam się, że chłodno dziś i tak przyjemnie, a teraz mnie główka boli :(
Próbowałam pospać, ale nie umiem... Mała dziś nawet się mało rusza :(...

Miranda super, ze to już jutro też bym chciała mieć to już za sobą

Dzieńdoberek Mamusie:)

Ja dalej usychm w szpitalu. Rano dali zastrzyk,potem byl obchód. Na obchodzie byla ordynator szpitala-zolza potworna! opirenicza wszystki dziewczyny,no podla totalenie...Jak sie wkurze to jej tak napyskuje,ze w pięty jej pójdzie...a ja to potrafie odpysknąć...jestem oazą spokoju,ale jak ktos bez podstaw jest opryskliwy i ochrzania,to wtedy wybucham i ja...wiec niech lepiej sobie uwaza ta krowa!

Dzis mi bedą robic USG,ale nie wiem czy Malej czy nogi. Rano mam robione codziennie KTG,ale z ciążą wszystko wzorcowo przebiega na szczeście.
Mężuś o mnie dba,ale juz straaasznie tesknie za nim i w ogole za domem,moją psiulką...ehhhhh...Mam nadzieje,ze naucza mnie robic te zastrzyki i puszcza do domku pod koniec tygodnia. Najgorszy scenariusz jest taki ,ze trzymają mnie do rozwiązania...-oby nie!

Co tu dzis takie puchy??
Ciekawe co z Motyl?
Bylam dzis z Matim na spacerku i nawet zmarzlam, jaka ulga.
Jak dobrze pojdzie moze dzis Aneczka wroci do domku, oby trzymajcie kciuki:tak:
Ide sobie brokuly robic bo zglodnialam:laugh2:

reklama
witaj natt.
współczuję Ci z tymi lekarzami i ich podejściem. ja to też jak się zdenerwuję, to powiem dosadnie co myślę (obojętnie czy to lekarz, czy profesor czy prezes dużej korporacji); najgorzej jak ludzie wykorzystują swoją zawodową przewagę.

ja właśnie nastawiłam pranko i czekam na dostawę (spożywczo-przetwórczą) z domku. siostra ma mi przywieźć i już nie mogę się doczekać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry