Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
wróciliśmy już i jakoś mnie mdli
pewnie za dużo się objadłam jak zwykle
już dawno zapomniałam co to dieta
a jeszcze jak się takich tortów naoglądam to w ogóle - Anetko buziaki dla Gosi:-) Niech ci dalej taka śliczna rośnie!
Wy mi tu o wypadkach nie piszcie bo my to z herbatnikiem dla dzieci przerabialiśmy! Jak sobie pomyślę to mam dreszcze! Koszmar.
Co do raczkowania właśnie dziś udało się Gabrysi zobaczyć z kolegą (1 m-c i 10 dni starszy) który zamiast raczkować czołga się jak żołnierz. I coś czuje że od razu na nogi pójdzie.
Iwonko pewnie Pani o określonej godzinie będzie dawać te telefony dzieciom, żeby nie pogubiły. I będzie jedno wielkie dzwonienie do rodziców. I nie wierze, że jak nie poprosi to jej nie da jak będzie chciała. Także głowa do góry. Aaa i pamiętam że przed każdą kolonią nie mogłam zasnąć. Daj jej na noc meliski, bo do północy będzie się męczyć z tych emocji.
Dobra lecę.
Dobranoc;-)
Efe mdli przeważnie tylko przez 3 pierwsze miesiące następne z górki hihihihi
Anetko torcik pychaaaaaaaaaaaa
Mykam porobić co nieco i potem skrobnę cosik :-)

ale smrodek już do mnie dotarł
:-) A torcik mmmmmmmmmmmm
mniam mniam na pewno pycha!

i to nie pada,ale jest szaro,buro i ponuro...nic sie nie chce...a tu trzeba myslec od samego rana co ugotowac znowu ,juz mam dosyc tego gotowania,i tego naszego remontu i wszystkiego.Znowu wstalam lewa noga :/