• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a moj Pimp niestety nie lubi halasow takich jak odkurzacz czy suszarka do wlosow, ani wogole zadnych glosnych bardzo, boi sie wtedy a to chyba po mnie, ale ja az tak jak on to nie..... lekarka mowi, ze to moze dlatego, ze ma bardzo wrazliwy sluch :confused:

no i wyrodna matka ze mnie okazalo sie, bo cudze dzieci chwale a o swoim zapomnialam powiedziec, ze mu dwa trzonowe urosly, wiec ma 10 zabkow juz. dziwnie troche rosna te zeby, bo ma 1 i 2 potem przerwa i 4 :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
4 to są chyba przedtrzonowe, a z tego co wiem to tak być powinno że najpierw 1 później 2 i 4 właśnie:-)
Prawda wpierw wychodza 4 a potem dopiero 3. Rosna mu jak najbardziej prawidłowo no i gratuluje 10 ząbków:szok:. Mysmy ledwo dwóch sie dorobili a juz mnie gryzie skubaniec.
Dobranoc wszystkim i zerknijcie pozostali którzy nie czytali na wątek o zdrowiu. To bardzo wazne,

10 zębów?? Rany, rekordzista! Ja się dzisiaj cieszyłam jak dziecko, bo udało mi się cyknąć zdjęcie uśmiechniętemu Frankowi, na którym widać jego 2 zęby:) Ale 10?? Abraham wysoko ustawił poprzeczkę:)
Dobrej nocy dziewczyny

reklama
Rubi (pisze to z dużym uśmiechem ale może pamiętasz już kiedyś o tym gadałyśmy :-D ) jakbym jeździła ROANEM to nie tylko bym się krzywiła jak Monia ja bym się darła wniebogłosy ;-)
KASIA buziak dla Miłoszka za zębola - my ciągle z dwoma i nic nie zapowiada zmian w tym temacie na razie....

mjjjjjjuuuuuuuuuuu!!! mam Cię!!! teraz wiem czemu moja córka przez pierwsze pół roku zycia gardziła Roanem :-p i więziła mnie w domu :-p:no::szok:
tylko zdradz mi jeszcze jak moja córka dowiedziała się co sądzisz o tym wózku??? przez brzuch podczytywała czy co??? :-D:-D:-D

a tak poważnie nie ma wózków idealnych :-(:no: jakieś tam zastrzeżenia do Maritki mam ale generalnie jestem zadowolona :-)
z gondoli do spacerówki przesiadłyśmy się w ostatnią sobotę kwietnia i się zaczęło... Monika nie chce leżeć a na siedząco zasnąć nie umie :-( i jak jest mocno zmęczona to wyje :-(

jak szłyśmy na tą sesję to Amelka czywiście miała aparat i co Monia w ryk to Amelka za aparat a Monia....uśmiech..chyba za 3 razem dopiero była już tak zła i zmęczona że dała się ofocić jak ryczy :-):-D:tak:;-)

a moja córcia zasnęła mi o 18 i wstała na mleczko o 22... truchleję na myśl o pobudce w takim razie... obstawiam coś między 3 a 4 :/ extra

nadaj Ninkę kurierem do Opola ;-) ja tam wstaję co noc po 3-4 razy więc mi w zasadzie bez różnicy czy "obrobię" jedną czy dwie dziewuchy :-)

co do odkurzacza i innych hałaśników to Monia ryczy jak dzika ale...idzie w stronę odkurzacza :szok::szok::szok:

a o nadwrażliwości na dzwięki nie może być mowy bo panna M darła się w niebogłosy przez pierwsze pól roku swego żywota...

dziś doszłam do wniosku że mam bardzo fajną córkę (tfu tfu tfu...jest udowodnione naukowo że dziecka, męża i psa nie należy chwalić publicznie ponieważ zaraz potem się...psują)
dziś tak fajnie bawiła się sama w kojcu że nawet nie zauważyliśmy że się panna...rozbierać zaczęła :-) normalnie bluzeczke z długim rękawem miała ale prawą rączkę całkowicie uwolnioną od rękawka :-) siedziała w kojcu ponad pól godziny...
wychodzimy na spacery, nie boi się juz obcych, nie robi afery jak idziemy gdzieś z wizytą :-)
to juz nie te czasy, kiedy jak tylko nie spała to wyła a spała dużo krócej niż ją usypiałam...
ehh...jednak matka zniesie wszystko...ale przecież warto :-)

OK...lecę jeszcze na inne wątki i czekam aż dama raczy się obudzić...tej pobudki nie traktuję jako nocnej bo przecież jeszcze nie spię :-) potem jeszcze ze 3 razy na cyca wstanie i ok. 5:00 "mama ;-) bawimy się! ;-)"

kolorowych snuuufffff ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry