• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry :-) powoli nadrabiam zaległości :-) narazie tylko T nadrobiony ale tu to nie wiem kiedy przeczytam :sorry:
U nas słońca zero, padać znowu będzie :-( nie wiem kiedy to się skończy, mam nadzieję że szybko bo wody znów za dużo przybrało, i stany powodziowe... co za lato będzie... :cool: Marcel śpi a ja pracę będę kończyć ( kończę , kończę i skończyć nie mogę...)
buziak

reklama
u nas też raczej pochmurno (niby jakieś słońce jest, ale siedzi za chmurami), jest parno i duszno, ale i chłodniej niż wczoraj bo tylko 15 stopni (wczoraj było 25); i ciśnienie kiepskie, bo padam mimo kawki;

postanowiłam pomału odstawiać małą od piersi, tzn. ograniczyć jej ilość tych karmień w ciągu dnia (noc to zupełnie inna przeprawa); jak sobie wszystko policzyłam to mi wyszło, że mała od kiedy wstanie, 6 razy pije moje mleko, do tego 3 czy 4 posiłki stałe; jednak za dużo, ja już jestem zmęczona i boję się, że jak z takim cycoholikiem będę za długo zwlekać z odstawieniem, będzie coraz gorzej;
muszę poczytać jak to zrobić bez większych przeżyć dla malutkiej...

andariel ;-) a poisz Ninkę wodą albo jakimiś herbatkami???

bo ja Monię późno zaczęłam dopajać a jak zaczęłam to automatycznie mniej w dzień cyca dawałam...

teraz to w sumie dostaje pierś rano i koło 15tej ale za to cała noc należy do niej :-) :-) :-)

Mika ;-) co do Roana to ma swoje wady i zalety - ja go kupiłam ze względu na gigantyczną gondolę :-) sprawdziła się :-)
nie straszne nam były sniegi :-) kóleczka dawały radę :-) tak jak teraz na piachu na placu zabaw :-)
wg mnie powinien mieć okienko w budce (model Marita nie ma :-() no i pokrowiec na spacerówkę jest niewydarzony - jak dziecko leży to OK ale jak siedzi to końcówkę pokrowca ma pod brodą albo pod pachami :-(
no i budka....jak spacerówka jest ustawiona na leżąco to OK ale jak dziecko siedzi i chcesz zaciągnąć całą budkę to dochodzi ona aż do pałąka...dziecka nie masz prawa zobaczyć :-(

powoli rozglądamy się za inna spacerówką ale to dopiero na jesień albo wiosną... bo na razie bardzo odpowiada mi to ze Monia siedzi twarzą do mnie i widzę co robi :-)

Cześć!
Ja nawet wyspana mały tylko 2 razy się budził!no szok!!Ale za to teraz daje popalić zębole wyłażą i marudny.Dopiero zasnął a ja jem śniadanie i obiad robie.
Pogoda b. ładna tylko że wiatr wieje A mały mi nadal kaszle,nie miałam nawet kiedy napisać że byliśmy z nim u lekarza i ma antybiotyk
Może jeszcze uda mi się poczytać do końca co u was.
Miłego dnia!!!

ja tez rozglądam sie właśnei za spacerówką do lipca musze jakaś nabyc
bo ten nam sporo miejsca w aucie zajmuje,a gdzie jeszcze bagaze
u nas tez strasznie duszno i prano,jak na burze w sumie,a od jutra ma byc cieplutko
na niedziele sie juz umówilismy ze znajomymi na wypadzik za miasto nad rzeczkę i grilka

Malinka zdrówka dla Tomeczka

Witam się na szybciocha, bo Martyna śpi, więc ciasto zagniotłam. Zrobie z rabarbarem :-)
U nas piękna pogoda, cieplutko i słoneczko świeci, wiec jak mała wstanie na pewno pójdziemy się wietrzyć.
Również rozglądam się za jakimś fajnym wózkiem typu laska, bo masz mutsy zajmuje mase miejsca, więc na wakacje ciężko będzie nam się spakować.

Dla chorowitków dużo zdrówka, a dla zapracowanych życzenia, aby znaleźli czas na chwilke relaksu :-)

Witam,
Ja tylko na chwilkę się wyżalić... Wszystkie wyjściowe buty mi z nóg lecą :hmm::oo2::sad::eek::wściekła/y::szok: ... Jak ja teraz na ślub pojadę:dry:? Chyba na boso :wściekła/y: Czekam na 14 lecę do kosmetyczki potem znowu na zakupy.
Chyba się grubo zastanowię nad 2 ciążą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Porażka wszystkie buty na obcasie do wymiany wrrrrrrrrrrr
byłam już w sklepach i noga mi zmalała po ciąży o pół numeru no masakra

reklama
Deli tobie noga po ciąży zmalała??:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mitemil mmmmmmmmmmmniammmmmmm ciasto z rabarbarem:-):-):-)Zjadłoby sie
u nas dzis upal słonce grzeje w pełni no w końcu troche lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry