• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Matko rubi to jak Ty położysz się spać ok. 24 a młoda o 5 wstanie i jeszcze po drodze masz 3 pobudki to jak Ty funkcjonujesz??:szok:
Moje dziecko to ma w genach chyba zakodowane żeby rano nie wstawać:-) Mój tata śpiuch, ja też, mama moja lubi pospać ale z umiarem, którego nie ma tata:-D a że Zocha to mix swoich 2 dziadków( tata Ł. mógł by startować w konkursie na najszybsze zasypianie:-) potrafi w 3 sek. usnąć) to spanie widocznie lubi...choć uśpienie jej czasem też nie jest łatwe:-)

reklama
dominiczka :-) nie wiem jak...

w dodatku mam jakiś defekt i jak mnie nic nie boli to w dzień za chiny nie zasnę :-( przyzwyczaiłam sie już i tyle...

poza tym jak Monię szybko do dystrybutora podłączę i oka nie otworzy ok. 4-5tej i się nie kapnie ze jest jasno to jeszcze pośpi do ok. 7:00 ;-)

no i to nie jest tak, że ja nie śpię pół nocy...Monia zaczyna płakać, idziemy na fotel, z godzinkę pokimamy razem, odkładam ją, pakuję się do wyrka, znów się Monia budzi, znów siadamy na fotel... ;-) ;-) :-)

a wyspałam się na zapas jak byłam w ciązy...gdyby mi wtedy ktoś za to płacił to Franio miałby synargisu aż nadmiar :-)

nadaj Ninkę kurierem do Opola ;-) ja tam wstaję co noc po 3-4 razy więc mi w zasadzie bez różnicy czy "obrobię" jedną czy dwie dziewuchy :-)
kochana, ja wstaję 2 razy w nocy (licząc, że o 12 się kładę), a ta 3 czy 4 to już pobudka na dobre... teraz pewnie będzie karmienie w okolicy północy, potem o 2 i... "dzień dobry"! ratunku:( nie dość, że cała podobizna tatusia, co słyszę na prawie każdym spacerze, to jeszcze w tym wstawaniu porannym się w mamusię nie wdała; no jak to, toć to pierworodna moja...

no trochę dają nam laski popalić, czasem nawet zasnąć nie zdążę między karmieniami ale...

jak tak patrzę to tą moją śpiącą przy cycu zarazkę to jakoś nie myślę:
"ty zarazo, spać matce nie dasz"
tylko.... "kocham Cię słoneczko":tak::tak::tak:

Ja jak tak wstawałam na początku do młodej to cieżko mi było funkcjonować...
No a w ciąży byłam w ogóle jakaś dziwna bo spać w ogóle nie mogłam:-( pomimo, że większość czasu od 21 tc przeleżałam.

Dobra teraz to naprawde lecec spać:-D
Dobranoc

dobrounoc ;-)

Monia właśnie konsumuje ;-)

hmmmm...tak post za postem???

a nie oberwie mi się za to???

nic to...

Dzień dobry :-)

wychodzi na to ze ostatni są faktycznie pierwszymi ;-) :-)

Monia ostateczną pobudkę wykonała o 6:48 :-) więc dzis jestem mega wyspana :-D

a teraz spadając życzę udanego dnia i słooooooooooooooooooooońca (ja jakoś nie mogę uwierzyć że za chwilę będą wakacje...)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak pieknie zaczyna sie dzien, zapowiadaja ze ma byc w koncu bardzo ciepło. tak w ogóle czesc wszystkim. Dzis bedziemy zaliczac spacerki.
Milego dnia!!!!!!!

reklama
Witajcie laseczki
U nas nocka taka sobie Karolince 3 ząbki naraz wychodzą, budziła sie niespokojna kilka razy :sorry:
Kasiu u Nas też słoneczko, aby nie zapeszyć na jak długo.
Gratulujemy Miłoszkowi kolejnego zębolka :-D, rekordzisty chyba nie pobijemy :-D

zmykam bo Karolinka mi wszystko sciąga jakie te dzieciaczki ciekawe świata :-D

Mju, tez mnie ciekawi dlaczego roan jest be??:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry