FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cześć dziewczyny.
Usiadłam własnie do kompa po całym dniu i pierwsze, co znalazłam, to mail od Alex.
Prosiła,a bym Was pozdrowiła i wkleiła wiadomośc od niej (chyba sama tego zrobić nie może).
Niestety dotyczy to dyskusji wokół amnio
Piwonia, jeśli uznasz za stosowne po prostu usuniesz mojego posta (przeczytałam Twoja prośbę powyżej, jednak spełnie prośbę Alex.)
Oto wiadomość od Alex:
Noel napisalam dlugiego posta ale go zjadlo, wiec w skrocie, bo nie chce mi sie juz pisac. Jesli chodzi o brak umiejetnosci Moderatora - Administrator zostal zawiadomiony juz dawno. Powinnas sie wstydzic, ze poprzez Twoje zaniedbanie taka akcja rozwinela sie na amnio i przysporzyla wielu osobom przykrosci. Nie powinnas wogole dopuscic do takiego rozwoju sytuacji. Szkoda tez, ze expresowo udzielasz ostrzezen (ja dostalam przed chwila) jesli chodzi o obraze Twojej osoby a nie zrobilas NIC kiedy ja i reszta dziewczyn prosila Cie o interwencje w sprawie Anki, odpowiedzialas mi wtedy, ze nie zostal naruszony regulamin
Pozostawiam bez komentarza........ Do sierpniowek napisalam pod wplywem wzburzenia rozwojem sytuacji i brakiem jakiejkolwiek reakcji z Twojej strony. I opinia moja niestety potwierdzona zostala przez wiekszosc osob, ktore czytaly watek amnio. Niewazne zreszta, mozesz mi dac jeszcze 14345689 milionow ostrzezen jak masz ochote, bo mam to w nosie.
Sierpniowki oto zalosna wiadomosc, ktora dostalam przed chwila od Noel
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum BabyBoom
Witaj alex.nikita,
Zostałeś ostrzeżony na Forum BabyBoom.
Powód:
-------
Inappropriate Language
Używanie obraźliwych epitetów w kierunku forumowiczek.
-------
Ostrzeżenie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich.
Pozdrawiamy,
Forum BabyBoom
Jaki wniosek z zaistnialej sytuacji : swobodnie wyzywajcie kogokolwiek macie ochote na forum, nie mozna tylko Moderatorow obrazic bo daja ostrzezenie
Usiadłam własnie do kompa po całym dniu i pierwsze, co znalazłam, to mail od Alex.
Prosiła,a bym Was pozdrowiła i wkleiła wiadomośc od niej (chyba sama tego zrobić nie może).
Niestety dotyczy to dyskusji wokół amnio
Piwonia, jeśli uznasz za stosowne po prostu usuniesz mojego posta (przeczytałam Twoja prośbę powyżej, jednak spełnie prośbę Alex.)
Oto wiadomość od Alex:
Noel napisalam dlugiego posta ale go zjadlo, wiec w skrocie, bo nie chce mi sie juz pisac. Jesli chodzi o brak umiejetnosci Moderatora - Administrator zostal zawiadomiony juz dawno. Powinnas sie wstydzic, ze poprzez Twoje zaniedbanie taka akcja rozwinela sie na amnio i przysporzyla wielu osobom przykrosci. Nie powinnas wogole dopuscic do takiego rozwoju sytuacji. Szkoda tez, ze expresowo udzielasz ostrzezen (ja dostalam przed chwila) jesli chodzi o obraze Twojej osoby a nie zrobilas NIC kiedy ja i reszta dziewczyn prosila Cie o interwencje w sprawie Anki, odpowiedzialas mi wtedy, ze nie zostal naruszony regulamin
Pozostawiam bez komentarza........ Do sierpniowek napisalam pod wplywem wzburzenia rozwojem sytuacji i brakiem jakiejkolwiek reakcji z Twojej strony. I opinia moja niestety potwierdzona zostala przez wiekszosc osob, ktore czytaly watek amnio. Niewazne zreszta, mozesz mi dac jeszcze 14345689 milionow ostrzezen jak masz ochote, bo mam to w nosie. Sierpniowki oto zalosna wiadomosc, ktora dostalam przed chwila od Noel
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum BabyBoom
Witaj alex.nikita,
Zostałeś ostrzeżony na Forum BabyBoom.
Powód:
-------
Inappropriate Language
Używanie obraźliwych epitetów w kierunku forumowiczek.
-------
Ostrzeżenie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich.
Pozdrawiamy,
Forum BabyBoom
Jaki wniosek z zaistnialej sytuacji : swobodnie wyzywajcie kogokolwiek macie ochote na forum, nie mozna tylko Moderatorow obrazic bo daja ostrzezenie