reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny.

Usiadłam własnie do kompa po całym dniu i pierwsze, co znalazłam, to mail od Alex.
Prosiła,a bym Was pozdrowiła i wkleiła wiadomośc od niej (chyba sama tego zrobić nie może).

Niestety dotyczy to dyskusji wokół amnio:(
Piwonia, jeśli uznasz za stosowne po prostu usuniesz mojego posta (przeczytałam Twoja prośbę powyżej, jednak spełnie prośbę Alex.)

Oto wiadomość od Alex:

Noel napisalam dlugiego posta ale go zjadlo, wiec w skrocie, bo nie chce mi sie juz pisac. Jesli chodzi o brak umiejetnosci Moderatora - Administrator zostal zawiadomiony juz dawno. Powinnas sie wstydzic, ze poprzez Twoje zaniedbanie taka akcja rozwinela sie na amnio i przysporzyla wielu osobom przykrosci. Nie powinnas wogole dopuscic do takiego rozwoju sytuacji. Szkoda tez, ze expresowo udzielasz ostrzezen (ja dostalam przed chwila) jesli chodzi o obraze Twojej osoby a nie zrobilas NIC kiedy ja i reszta dziewczyn prosila Cie o interwencje w sprawie Anki, odpowiedzialas mi wtedy, ze nie zostal naruszony regulamin :szok: Pozostawiam bez komentarza........ Do sierpniowek napisalam pod wplywem wzburzenia rozwojem sytuacji i brakiem jakiejkolwiek reakcji z Twojej strony. I opinia moja niestety potwierdzona zostala przez wiekszosc osob, ktore czytaly watek amnio. Niewazne zreszta, mozesz mi dac jeszcze 14345689 milionow ostrzezen jak masz ochote, bo mam to w nosie.
Sierpniowki oto zalosna wiadomosc, ktora dostalam przed chwila od Noel

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum BabyBoom
Witaj alex.nikita,

Zostałeś ostrzeżony na Forum BabyBoom.

Powód:
-------
Inappropriate Language

Używanie obraźliwych epitetów w kierunku forumowiczek.
-------

Ostrzeżenie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich.

Pozdrawiamy,
Forum BabyBoom

Jaki wniosek z zaistnialej sytuacji : swobodnie wyzywajcie kogokolwiek macie ochote na forum, nie mozna tylko Moderatorow obrazic bo daja ostrzezenie :-D

reklama
Widzę Alex, że nie możesz skończyć tematu.
Szkoda, że na privie do mnie nie ujęłaś tego w tak miły sposób.
Nie muszę się Tobie z niczego tłumaczyć ale widzę, że nie możesz przeboleć tematu.
Dlatego dla Twojej i innych informacji:
Kilkukrotnie poprosiłam administrację o wsparcie.
Kachę delikatnie upominałam ale nie mam prawa kaząc jej nie pisać na forum bo jest ogólne.
Powinnam dać jej ostrzeżenie za użycie słowa morderca ale tego nie zrobiam bo wpadłam na to dużo później.
Po całym dniu dyskusji nie było juz sensu.
To moja wina.
Ale nie jestem upoważniona do tego żeby komukolwiek zabraniać pisać na forum czy też kazać je opuścić.
Od tego jest administracja i do niej właśnie się zwróciłam z prośbą o wsparcie.
Jak zauważyłyście Aniaslu także w delikatny sposób rozmawiała z Kachą.
Czego Wy się spodziewacie, że ktoś czyt. mod czy admin każe w niecenzuralny sposób wynisić się z forum
Poza tym to jest forum publiczne i każdy może wyrazić swoją opinię na dany temat.
Pomijając nieszczęsny tekst o morderstwie kacha wyrażała swoje stanowisko w sprawie usuwania ciąży tak samo jak Wy.
A to, że jej zdannie jest odnienne od Waszego i mojego- (bo też nie zgadzam się z jej zdaniem) to niestety musicie przeboleć.
Nie mogę kazać komuś opuścić wątku tylko dlatego, że ma zdanie inne niż wszyscy.

A ostrzeżenie dla Alex dałam tylko dlatego, że jest nie fair zamieszczając na jednym wątku paragrafy dotyczące obrażania i szkalowania a na innym wątku właśnie to robi.
Poza tym nie wiem po co przeniosła całą aferę na forum sierpniowe.
Wytworzyła się kolejna niepotrzebna nerwowa dyskusja.........a to jest trollowanie.
Nie wiem czemu Alex sama nie może napisała bo dostała jedynie ostrzeżenie, które nie pociąga za sobą blokady w pisaniu.
Nie mam takich uprawnień.

P.S. Kopiowanie prywatnych wiadomości i umieszczanie ich na forum publicznym jest naruszeniem regulaminu.

To tyle ode mnie.
Pozdrawiam,
Noel

Powinnam dać jej ostrzeżenie za użycie słowa morderca ale tego nie zrobiam bo wpadłam na to dużo później.[/SIZE][/FONT]
Po całym dniu dyskusji nie było juz sensu.
To moja wina.
heh.. ale to zrobiłaś właśnie z Alex... dopiero po dniu czy dwóch od napisania przez nią tego co napisała dałaś jej upomnienie.. a to przecież podobno nie ma już sensu...........:eek:
dobra koniec tematu bo serio to już nie ma sensu.. znów zaczyna się piaskownica....

Ja jestem za tym, aby skończyc dyskusje tutaj na temat powyższy.

Spełniłam prośbę Alex, bo rozumiem, że skoro mnie prosiła o wklejenie posta do dziewczyn i do Ciebie Noel, to sama tego zrobic nie mogła.

Ale koniec już. Plizzz.
Albo ciąg dalszy gdzie indziej.

Chciałabym teraz napisac o pogodzie, ze widziałam szesnastodniową i że zimno znowu idzie, szlag, ale wszyscy wiemy, że to sztuczne zmienianie tematu.
Jednak zimno idzie znowu cholera! A nam się drewno kończy na ten sezon.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałam!!!!!!

6 maja moja siostra po latach życia w grzesznym i rozwiązłym konkubinacie wychodzi za mąż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!

(I nie mam co na siebie włożyć..;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja naprawdę nie chcę się tu z nikim kłócić czy udawadniać swojej racji.
Ale skoro piszecie w dalszym ciągu na mój temat to nie zostawiacie mi wyjścia.
Alex mogła wysłać do mnie tego posta a nie wklejać kazać wkleic go na forum.
Byśmy dalej wyjaśniały sobie sprawę na privie.
A tak znowu robi się niesympatycznie.
I z pewnością Piwonia skasuje te posty.

reksio83 jest tak jak piszesz ale o tym, że jestem tu obrażana dowiedziałam się dzisiaj daltegoo zareagowałam.
Z kachą przegadałam cały dzień i wtedy pomyślałam, że powinnam jej dać ostrzeżenie.....to miałam na myśli;-)

Dziewczyny administracja została już powiadomiona przez Alex i pewnie inne forumowiczki o moim "niecnym" występku i sama zadecyduje co ze mną zrobić.
Dlatego proponuję zakończyć wymianę zdań na mój temat.
Jeżeli któraś ma do dodania coś jeszcze w mojej sprawie to proszę o priva.

oj dziewczyny
i co ja ma z wami zrobić
prosiłam(postów nie skasuje)przynajmniej na razie,ale prosze zeby to była ostatnia uwaga jaka chciałyście wyrazić
ja powiem tylko tyle,że jeśli dajemy komuś ostrzezenie to sprawiedliwie,obie na nie zasłużyły ,wiec obie powinny dostac takies ostrzeżenie na PW i temat powinien byz zakończony bo nie ma juz o co sie spierac tu na sierpniu
i temat uwazam kategorycznie za zakończony,nie ma co sie denerwowac i pisac dalej
od tego jest PW i prosze to uszanowac
KONIEc

A czy mogę pytanko techniczne czysto?:)

Czym skutkuje ostrzeżenie?
Nie można pisac na forum?
Bo tak rozumiem

szczerze powiem ja niewiem,nigdy sie w to nie zagłębiałam
tym bardziej ,że na sierpniu tych moderatorów troszke było,a ja nie miałam czasu doczytać
moze by sie przydało to uzupełnić

jestem adminem i modem tez na innym forum,tylko,ze tam nas jest niewiele i nie trzeba stosować ostrzeżeń itp.
ale były takie tez sytuacje,ale były 3 ostrzeżenia i np. blokowało sie taka osobę i nie miała juz dostępu na forum

zdążyłam wreszcie podoczytywać...uchhh włosy się z deczka jeżą, ale rzeczywiście trzeba temat obrócić na lepszy i liczyć, że nasza Alex zaraz się odezwie.
U nas wciąż kaszel, więc chyba jutro lekarz nas czeka:(
No zobaczymy.
A sceny też nam urządza. Dziś na przykład nie chciała zjeść kolacji i małż ze sto razy zanosił ją do pokoju na uspokojenie bo tak wyła.
No i po pół godzinie jej przeszło, coś tam zjadła, poprzytulała się na znak przeprosin i usnęła bez umycia zębów. Co za ziuta:)
Lecę spać, bo późno, więc zdrówka i do rana:D

reklama
Bry :-)

daje znak ze zyje...

co do ostrzezenia to mozna pisac ;-) wygasa chyba po miesiacu :-) sama osobiscie otrzymalam takie za uzycie słowa "dupa" :-) mam nadzieje ze mnie teraz Piwonia za to nie wykopsa ;-)

mam kosmiczne zaleglosci wiec ide czytac... buzka ;-*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry