Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobrze, że wczoraj jednak wyszłyśmy, bo dziś siedzimy w domu i czekamy na kuriera; w ogóle, muszę pomału zacząć kompletować torbę szpitalną, jakieś podkłady i inne nieatrakcyjne, acz niezbędne rzeczy pogromadzić, bo cholerka wie jaki finał będzie; a gdzie jeszcze jakieś wsuwane buty - mam same wiązane albo z obcasem, więc sie nie nadają dla gromotnej-niewywrotnej; i nad szpitalem trza by podumać, bo nawet nie wiem gdzie chcę rodzić...
, mama mi opowiadała ze jak miałam niecałe 2 lata na złośc rodzicom przez tydzien na wszystko mówiłam "dupa dupa dupa"
chcesz pić - dupa, choć do mamy -dupa...itp.... i chyba mi tak juz zostało

chyba maja nasze dzieciaki bunt jakis teraz...bo moja tez fochy pokazuje,jak jej czegos nie dam "na czas" to obraza sie i leci z placzem do drugiego pokojuA sceny też nam urządza. Dziś na przykład nie chciała zjeść kolacji i małż ze sto razy zanosił ją do pokoju na uspokojenie bo tak wyła.
No i po pół godzinie jej przeszło, coś tam zjadła, poprzytulała się na znak przeprosin i usnęła bez umycia zębów. Co za ziuta
Lecę spać, bo późno, więc zdrówka i do rana![]()

;-)No jak Rubi zawita to odrazu mi sie humor poprawia......hi,hi.....Bry :-)
daje znak ze zyje...
co do ostrzezenia to mozna pisac ;-) wygasa chyba po miesiacu :-) sama osobiscie otrzymalam takie za uzycie słowa "dupa" :-) mam nadzieje ze mnie teraz Piwonia za to nie wykopsa ;-)

Piwonia powinnaś "na ten tychmiast" zareagować i zablokować rubi - po raz kolejny użyła 4-literowego słowa na literę "d"!!!;-)

....pranie mi zmoklo w nocy,nad rane zbieralam,potem znow wieszalam i tak chyba juz 3 raz dzis wynosilam na dwor....wrrrr