reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia powinnaś "na ten tychmiast" zareagować i zablokować rubi - po raz kolejny użyła 4-literowego słowa na literę "d"!!!;-)
czołem!
maggie racja - chmurzasto ziewiasto, zwłaszcza jak sie wstało tuż po 5:30:baffled:dobrze, że wczoraj jednak wyszłyśmy, bo dziś siedzimy w domu i czekamy na kuriera; w ogóle, muszę pomału zacząć kompletować torbę szpitalną, jakieś podkłady i inne nieatrakcyjne, acz niezbędne rzeczy pogromadzić, bo cholerka wie jaki finał będzie; a gdzie jeszcze jakieś wsuwane buty - mam same wiązane albo z obcasem, więc sie nie nadają dla gromotnej-niewywrotnej; i nad szpitalem trza by podumać, bo nawet nie wiem gdzie chcę rodzić...

hejka,od razu mi sie humor poprawił jak was czytam
nie no ja blokowac nie bede bo nawet niewiem jak sie to robi,hahahaha
a u nas słonko swieci tyle,ze my nadal w domku sie kisimy
ale postanowione ide jutro z nimi do kontroli wszystkimi bo sie wahałam czy iść

buenos dias!
A u nas też ble pogoda. Młodzia nam do 8 spała a teraz walnęła się i śpi bez 2-giego śniadania:)
Kaszle nam teraz brzydko. Chciałam do lekarza z nią iść, ale małż mówi, że nie a książeczka do dziś ważna.
No będę na nią patrzyła i słuchała jak tam w płuckach i jak coś wzywamy doktorka do domu albo pojedziemy prywatnie no cóż.
I ja zawsze mam humor dobry jak Was czytam, nieważne jakie tam wcześniejsze były smuty, miło mi tu z Wami pisać.
Oki lecę, będę później, gości mam.

joooo.. Własnie mi krew z nosa poszła.. Chyba jestem zdeczko przemęczona..
Pogoda się popsuła ale mum i tak poszła z Zosią na spacer a ta szaleje :-)
Miłego!

witam,:cool:

Reksio odpoczywaj do jasnej ciasnej!!!

nie wiedziałam ze słowo "dupa" jest wulgarne:szok:, mama mi opowiadała ze jak miałam niecałe 2 lata na złośc rodzicom przez tydzien na wszystko mówiłam "dupa dupa dupa":tak: chcesz pić - dupa, choć do mamy -dupa...itp.... i chyba mi tak juz zostało:tak:

Maluszki spią, gotuje rosolnik z ryżem i koperkiem, może Alutka zje... nic jej lepiej nie jest:no:
zachciało mi się sałatki jarzynowej więc idę kroić bo wszystko juz ostygło:blink:

acha muszę wykonać tel do UP kiedy mi pita przyslą:wściekła/y:

a to się Marysia rozkłada, no... nie daj sie malutka!!!

Alutka sempowa Ty też już dochodź do siebie!!!

reksio ja w podobnym etapie ciąży również miałam takie akcje - i z Ninką też, więc to chyba jest normalne i przejściowe; ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by się oszczędzać:)

oo reksio odpoczywaj !
Sempe no niech ALuta zdrowieje! i wcina rosołek, smacznego!
idę ryża wrzucić niech się gotuje , pulpety z wczoraj, ah jak ja lubię gotować na dwa dni :p

reklama
A sceny też nam urządza. Dziś na przykład nie chciała zjeść kolacji i małż ze sto razy zanosił ją do pokoju na uspokojenie bo tak wyła.
No i po pół godzinie jej przeszło, coś tam zjadła, poprzytulała się na znak przeprosin i usnęła bez umycia zębów. Co za ziuta:)
Lecę spać, bo późno, więc zdrówka i do rana:D
chyba maja nasze dzieciaki bunt jakis teraz...bo moja tez fochy pokazuje,jak jej czegos nie dam "na czas" to obraza sie i leci z placzem do drugiego pokoju :-D:-D:-D

Zdrowka dla Mani:tak:;-)

Bry :-)

daje znak ze zyje...

co do ostrzezenia to mozna pisac ;-) wygasa chyba po miesiacu :-) sama osobiscie otrzymalam takie za uzycie słowa "dupa" :-) mam nadzieje ze mnie teraz Piwonia za to nie wykopsa ;-)
No jak Rubi zawita to odrazu mi sie humor poprawia......hi,hi.....:-D:-D:-D
Piwonia powinnaś "na ten tychmiast" zareagować i zablokować rubi - po raz kolejny użyła 4-literowego słowa na literę "d"!!!;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dopiero teraz,od rana w kuchni siedzialam....ale z przerwa na spacer z Karolcia....u mnie tez pogoda chmurzasta,raz pada,raz swieci slonce:confused:....pranie mi zmoklo w nocy,nad rane zbieralam,potem znow wieszalam i tak chyba juz 3 raz dzis wynosilam na dwor....wrrrr
Gosia dzis w kinie....wraca ok 14,ciekawe jak wrazenia :happy2:
a Karolcia wlasnie wstala i jeczy,wiec tyle sobie popisalam...ehhhhh

PS. zdrowka chorowitkom i oby Aluta zjadla ten rosolek :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry