reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to faktycznie Maggie pediatra się do wymiany nadaje! Może faktycznie to na tle alergicznym a ile macie tego zyrtecu?

I dziękuje jeszcze raz za życzonka :-) No kochane bardzo jesteście!!

reklama
Magda- sto lat, sto lat, sto lat:-):-). Niech Ci się wiedzie jak najszczęśliwiej:-).

U nas pochmurnie i momentami deszczowo, dodatkowo starszy ma jakieś problemy żoładkowe, więc siedzimy w domku:-(

Dzizes piszecie laski jak szalone! Będę cytowac bo nie spamiętam.
Never Efe chyba chodziło o tą książeczkę z nfztu.. bo ubezpieczeniową albo papierek rmua niestety zawsze musisz mieć..
Witam się z głową sześć na dziewięć! jakaś trzaśnięta w mózg jestem dzis.. jeszcze na dodatek się wieczorem z mamą pokłóciłam - dowiedziałam się że jestem niewdzięczna i mi lepiej :-( eh.. muszę iśc chyba na zwolnienie bo nie wyrobię.. przy następnej wizycie poproszę.
miłego dnia Dziewczynki!
Tak chodziło mi o książeczkę RUM.

NEVER! A ubezpieczenie to ja zawsze proszę numer faksu i proszę kadrową żeby przesłała faxem do przychodni. Jakieś wyjście.

I potwierdzam słowa Rubi DZIECI DO 18 ROKU ŻYCIA SĄ UBEZPIECZONE! Poszukaj Maggie podstawy prawnej. Jest na pewno bo dwa lata temu w pracy szukałam. Poza tym zmień pediatrę bo moja dała Gabi Klacid i juz mamy po kaszlu. A był naprawdę straszny. Chodziła jak ciągnik a osłuchowo czysto i prawie nie miała kataru.

Magda ja się podczepie do życzeń Franiowej bo mi się bardzo spodobały:-D Obyś miała z górki więcej niż pod górkę;-)

Bateria mnie się wyczerpuje i to nie tylko w kompie. Idę więc legnąć bo jutro czeka mnie nowy dzień w papierach. Paaaaaaaaaaa

Magda sto lat! dużo radości, usmiechu, zdrówka, seksu i pociechy z dzieciaków:-)

młoda mi coś zaczyna kasłać ale mam nadzieję, że nic sie nie wykluje, a ja dalej gile po pas :-(
spadam popracować i spać..

witam...wieje u nas ze malo golwy nie urwie:szok:
co dzis z ranca taka cisza,he?
a ja ta moja Gosie to udusze chyba jak wroci ze szkoly:crazy: ...wczoraj z kolezanka na kompie graly i znow cos wcisnely ze nie mam paska z zakladkami ani historia....wrrrrrrrrrr....a tyle mialam zapisane w zakladkach....ja nie wiem co one wkliknely,ale juz 2 raz tak mam ,kiedys to nawet cos zrobila ze nie bylo tego okienka co sie adresy wpisuje:szok::baffled:
a ja nie wiem jak to przywrocic ...ehhhhhhh...moze ktoras ma pomysla?...tylko tak prosze wytlumaczyc" jak chlop krowie na miedzy",bo ja nie kumata za bardzo:-D:-D:-D

Hejo,
młoda nawet dziś pospała w miare bo przed 8 wstała, sama zdjeła sobie piżame :-D a teraz już wariuje, pogoda do d wiec nie wychodzimy, za to może w dzień popracuje i wieczór będę miała wolny:-)

Anet a jaką masz przeglądarkę?

reklama
Witam i ja,
u nas Anet też wieje że hej, nie wyjdziemy dziś na spacera na bank :(
A co do paska to spróbuj kliknąć tam na górze gdzie były te zakładki prawym przyciskiem myszy, i powinna być opcja "pasek zakładek" i pewnie jest odchaczona? więc kliknij i powinno wrócić
nie wiem czy dobrze tłumaczę ale spróbuj albo na GG pisz to postaram się pomóc inaczej, a no i ja mam firefoxa a Ty?

Co pediatry to mi aż się śniło dzisiaj że poszłam do innej i dała nam zastrzyki znaczy młodemu :(
Magda zyrtecu mamy dwa razy dziennie po 5 kropel, może to mało? jutro powinnam mieć w łapce ubepieczenie to gonimy do przychodni i na pewno nie wyjdę póki nie dowiem się co jest grane no.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry