izabela...
Fanka BB :)
ja mogę polecić kwatery w Międzyzdrojach, byliśmy tam 2 lata z rzędu
Midzyzdroje - Pokoje gocinne - wczasy, morze, wypoczynek Midzyzdroje :-)
Midzyzdroje - Pokoje gocinne - wczasy, morze, wypoczynek Midzyzdroje :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
maggie wg ulotki to jest to minimalna dawka dla 2-latka, więc wydaje sie byc ok, ale pamiętam w poprzednie wakacje jak lek.przepisał Nince zyrtec na te jej azs-owe drapanie, to mała dostawał 2x10kropli, cz. sporo wiecej; a teraz jak jej zaczęłam podawać to minimalną dawkę (i mam nadzieję, że wkrótce pomału będe odstawiać); najgorsze, że wizyta u dobrego alergologa z W-wy dopiero na koniec maja ustalona - toć ja na porodówce wtedy najprawdopodobniej będę...zyrtecu mamy dwa razy dziennie po 5 kropel, może to mało? jutro powinnam mieć w łapce ubepieczenie to gonimy do przychodni i na pewno nie wyjdę póki nie dowiem się co jest grane no.

zadzwonilam do drugiej przychodni...termin na...druga polowe lipca :-( no i tu wizyta prywatna nic nie zdzialam bo prywatne gabinety nie dysponuja odpowiednim sprzetem :-( jeszcze musze Wrocław zinwigilowac na okolicznosc prywatnego gabinetu okulistycznego dla dzieci ;-)

Ale jako miejscowość na wakacje z dziećmi mogę szczerze polecić ! Nawet sama patrzyłam wczoraj na kempingi tam bo dość tanio - ale jednak za wszystko dodatkowo trzeba płacić - nawet natryski 0,50 gr/min, więc jakby to wszystko zsumować to kwatera prywatna chyba taniej ;-) Ale my w tym roku chyba też nie pojedziemy :-(
dziś psociła normalnie i energia ją rozsadzała, gorączki zero tylko lekki katarek został