reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam w deszczowy czwartek
ja mam od rana mega migrene i boli mnie strasznie w klatce
zakupy zdążyłam rano szybko zrobić,zupka kończy sie gotować,zaraz żeberka tylko wstawie, potem Alkę położe spac i odpocznę deczko

cześć :-)
Majka drzemie, to mam trochę luzu ;-)
u nas też pada od wczorajszego wieczora z przerwami, także dzisiaj siedzimy w domu
wczoraj miała przyjechać do mnie kuzynka z córką, ale jest chora-ma zapalenie krtani, więc dziewczyny się nie pobawiły razem :-( ale nadrobią to w niedzielę, bo jedziemy do Neli na urodziny :tak:
u nas w sumie tyle ;-)
zdrowia życzę chorym dzieciaczkom, miłego dnia :tak::-)

Witam:-)

Piownia spółczuje migreny, mnie ćmi głowa i mam nadzieje ze się nie rozwinie, deszcz pada i jest okropnie, zakupy zrobiłam....Aluta tak marudna i ciągle na ręce chce ale troszke lepiej jej...

podaje linka na wakacje nad morzem, polecam to miejsce byłam w zeszłym roku spokojnie zmiesci się tam 8 osób, domki są nowe, do morza blisko, Gąski to mała mieścina, plac zabaw będzie w tym roku wypasiony!
http://www.wesolagaska.gaski.pl/

Ostatnia edycja:
oooo...Sempe - dzieki za sznurka ;-)
bo ja siedze i szukam bazy na wakacje ;-) moj R nie wie co bedzie robil w sierpniu, moj brat...tez nie wie czy bedzie mogl w sierpniu jechac....co za nicniewiedzace chlopy...

maggie ;-) u nas tak samo sie zaczelo...kaszel, osluchowo czysto a ja wygladalam na naciagaczke ktora chce wydebic L4...tyle ze na wychowawczym bylam i jak to pani dr powiedzialam to zrobila oczy jak 5 zł... no a teraz Monia ma podejrzenie astmy i ciagle na sterydach leci bo o ile wczesniej kaszlala i osluchowo bylo czysto to teraz wieczorem kaszlnie ze dwa razy a rano ma juz zapalenie oskrzeli :-(

masakra jakas :-( zycze Ci znalezienia dobrego lekarza ;-) moze od razu popros o skierowanie do alergologa albo pulmonologa???

reklama
Oj,Iwonka,widze ze ciebie czesto te migreny mecza? Ja tez tak mialam,ale teraz po braniu tych lekow przez pol roku(taki badany lek bralam,jeszcze na rynku go nie ma)to teraz odpukac o wielw,wiele lepiej sie czuje....ciekawe czy nie powroca bole,bo w tym miesiacu bylam ostatni raz na wizycie.......

Ja juz Gosia ze szkoly przywiozlam, Karolcia spi na dole u tesciow a ja siedze sobie zupke ciepla wcinam....bo na dworze wichura straszna,myslalam ze mi drzwi od samochodu wyrwie jak otwieralam:szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry