FraniowaMama
mama Natalki i Frania
U nas tak zawsze. Jak się obudzi, bierzemy do łóżka, chwile sie uda go jeszcze spacyfikować, ale zaraz siada i pokazuje reką na telewizor i "yyyyy, yyyyy". Jejku jak dobrze że tele-śmierdziele leca od 5 rano...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zważywszy ze chodze spać po północy i na dodatek budzi się z 5razy to jestem ostatnio tak niewyspana i rozdrażniona ze szok!!!

juz w podstawówce z koleżankami kupowałyśmy sobie to w niebieskiej folii i w piwnicy ześmy je wpieprzały
mit chodził wtedy taki ze im wiecej mleka proszku tym większe piersi
niestety cycki były takie same tylko dupa rosła

Kurcze,zazdroszcze takiej weny w sprzataniu.....tez by mi sie przydalaJa tez dzisiaj dalej robie generalne porządki. Najmniejszej szufladzie czy pudełeczku nie odpuszczam!!! wszystko musi byc na błysk poukładane,posprzatane,powywalane co jest zbędne. We wtorek robią nam szafe u dzieci w pokoju i pewnie tego dnia zakończe ten swoj maraton. Poukładam juz rzeczy dla bliźniaków,Nati i gotowe
,ale to we wtorek
. Dzisiaj dzialam w swojej szafie z ciuchami....koszamrrrr,co ja tam trzymam! jakies za małe od 10 lat bluzki itp. Wszystko out!!!!
Ale fajnie bo Natka sie swietnie bawi przy tych moich porzadkach.Zwłąszcza jak w swojej szfie robi. Mierzy moje bluzki,staniki:-),wszystko normalnie! Swietna jest!pomacnica z niej ze hej!!!
Miłego dzionka Sierpnióeczki![]()

widze ze przygotowania pelna para ida.....wijesz na nowo gniazdko dla malego.....M. pojechał wreszcie kupić mebelki dla Niny (do nas też jakiś regał i komodę przy okazji, bo nie mam gdzie szpargałów trzymać!!!), jak nawiezie tych kartonów to nie wiem jak i gdzie się ruszymy;-)więc sprzatać teraz nie mam co, choć i potem coś czuję, że nie bardzo będzie mi sie chciało...
małej od rana jakaś woda z nosa kapie, kicha, mam nadzieję, że to nie żadne przeziębienie tylko może ... jakies lekie podziębienie w związku z tym, że już ostatnio w wiosenej czapce śmiagała, a wiało mocno; zobaczymy!
wstawiłam wreszcie pierwsze pranie najmniejszych ciuszków dla juniora, musze się zabierać za te wszystkie przygotowania, bo z pomoca Ninki dużo wolniej to idzie, niż bez niej:-)i mam ambitny plan skompletowac i spakowac torbę do szpitala (btw - nie wiem jeszcze jakiego) może w tym tygodniu...
oby tylko M. skręcił te mebelki, bo teraz to bajzel niezły mam w chacie, a 1 pokój robi za skladzik na stelaż od wózka głębokiego, hustawkę, złożone łóżeczko i inne drobniejsze pierdółki!
miłego weekendu lasencje!
;-)
Lo,matko,ale ci psotnica mala narozrabiala----------------
dziewczyny ja do was zaglądam z pytaniem czy wiecie czym i czy sie w ogóle da usunąć plamy - UWAGA z długopisu z butów skórkowych... Ninie wystarczyły 3 min. by ozdobić swoje nowe butki wiosenne małymi kółeczkami... szlag mnie trafi jak to nie zejdzie, bo nie po to sobie odmawiam, żeby jej porządne kupić... próbowałam wodą z mydłem, ale nie bardzo widzę by to schodziło; ale mi ciśnienie skoczyło...
,nie dziwie sie ze ci cisnienie podniosla
....chyba tego niczym nie zmyjesz...ale napewno nie wiem tego,moze cos ktos ci jeszcze doradzi,albo moze w sklepie wiedza cos na takie tematy
Widze ze Efe juz zakupuy do nowego domu robisz,tak? Ladnie takie
Wniosek: dużo namaziane, kolor brudu hihi czyli beżowo-brązowy...? dobrze myślę?
ło takie cóś?Lousa Miel cena 49.90 PLN
dzięki

...czy zmiany podlogi,a i w pokojach panele by sie zdaly.....bo stara podloga sie lasuje i niedlugo do tesciow na dol wpadniemy
...ale jego sprzety rolnicze wazniejsze....mowi mi ze to mu zyski daje,a pieniadze w chalupe wlozone to strata kasy
....no i znow mi nerw ruszyl

...ale przynajmiej przyjemniej by sie mieszkalo ...a tu jak tescio 30 lat temu wykonczyl,tak malo co zmian do tej pory jest poczynionych....normalnie 100 lat za murzynami 

ja mleko w proszku tylko w tzw. "bloku czekoladowym" jadłam (substytut czekolady w latach 80...)