reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam po weekendowo
w końcu sama z Alcia w domku,cisza spokój,super
wziełam sie za zaproszenia bo mam teraz sporo czasu,a potem musze jeszcze jak co roku kwiatki z bibuły porobić,ale niechce mi sie strasznie
sempe śliczna masz kuchnie,pokój dziewczynek też extra
ja w kuchni na podłodze mam ciemne kafelki,ale na wysoki połysk i teraz żaluje strasznie wolałabym matowe mniej widac brud,ale trudno darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda
spacerek zaliczyłysmy
i zdrówka dla dzieciaczków które do niego dopiero dochodzą

reklama
My juz dzisiaj po dwóch spacerach:-). Teraz młoda śpi, więc mam chwilkę dla siebie. Ja wczorajszy wieczór spędziłam z żelazkiem:-D.

Andariel, to super, ze Adaś wysoko i masz pawera:-)

Anet, zdrówka dla Kropeczki:-)

Sempe,mysle ze by pasowal....podniesiesz wyzej gumke i bedzie mniejszy(bo on na dole ma wszyta gumke i mozna wysokosc regulowac)....jutro wysylam:tak:;-)

moja panna dzis pospala sobie 3 godzinki w poludnie....ciekawe o ktorej na noc sie polozy....:sorry:

a wiecie ze w nastepna sobote czas przestawiaja na letni-bedziemy wczesniej wstawac:crazy:

anet ;-) podziwiam Twoje talenty ;-) ja do szycia mam 2 lewe rece :-(

a za tydzien wstaniesz wczesniej tylko raz ;-) potem poleci z gorki :-) i dluzej bedzie jasno ;-) i bedzie cieplej ;-)

Moniek tez spal 3 godziny i wstal o 16:30... zapowiada sie milusi wieczor z coreczka ;-)

To samo pomyślałam jak tego pomidorka zobaczyłam:-D
Heloł darlingi moje!
już mi się dziecko pcha na kolana
po sprzątaniu, praniu, zmianie pościeli, zmywaniu i gotowaniu witam się w ten piękny poniedziałek...aż mnie kręgosłup boli bo dopiero usiadłam odkąd wróciłam z pracy

Sempe sama bym się do teatru przeszła! Miłego wieczora życze!
Franiowa piękne meble a uchwyty ..........mmmmmmmmmmmm malina no chyba takie kafle najlepsze do brudu kuchennego poszukam podobnych
Never jak Miśka?
A Maggie Marcelowy po antybiotyku?

Ostatnia edycja:
o Franiowa hehe:)

padam na pyszczek swój blady. taka zagoniona dziś byłam. najpierw lekarz - Misia ma infekcję po przeziębieniu, góra 2 tyg. jeszcze pokaszle, ma pić syrop prawoślazowy i duużo wody. dziś już nawet lepiej z nią. dzięki za troskę lasencje. potem leciałam z nią do mamy, bo na 16:30 miałam pierwsze zajęcia i wszystkim się podobało, mamy zapisały swoje dzieciaczki, wszyscy się cieszyli a ja po posprzątaniu tego bałaganu po glinie, farbach, klejach i brokatach wpadłam do dom a tu goście a u mnie syf i malaria w chałupie, więc za odkurzacz, męża do zmywaniai hehe jakoś się udało. teraz za to padam a mam jeszcze zmywanie, prasowanie i pranie a jutro okna echh...

Anet - Ty artystka jesteś. Zdrówka tak w ogóle dla Twojej małej.
Maggie - właśnie jak Marcello???

No a my mimo kaszlu i kataru chodzimy po kilka razy na spacer, Misia lepiej dyszka na dworzu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry