reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziubasy
Pisałam na T wcZoraj, nie widzę u Marcelowca większej poprawy :(
dzisiaj nocka w miarę ale po śniadaniu znowu kaszle jak wariat i katar ciecze, jutro do kontroli... może to jednak alergia skoro antybiotyk nie pomaga? :( zobaczymy
never - fajnie że prowadzisz te zajęcia :) szkoda że tak daleko mieszkamy no
Anet ten pomidor bomba :)
lecę bo kupsko chyba młodzieniec nawalił cichaczem

reklama
witam zdrówka dla Marcelka
moja niby po chorobie juz,ale katarek ma w sumie 2 miesiac z rzedu,ale momentami go wcale nie widac,wieczorkiem jest jeszcze zaflegmiona wiec dalej podaje jej Deflegamin i zobaczymy
ja juz mam obiad zrobiony,posprzątane bo moze koleżanka zaglądnąć na kawkę
wczoraj udało sie skończyłam zaproszenia tylko środek zostało wydrukowac dla każdego i trzeba bedzie sie wziąść i pozapraszać w końcu gości

Hejo,
my wczoraj byłyśmy ze 2h na spacerze a później u mojej mamy a dziś też lecimy na spacer i pewnie do teściów zajdziemy :-)

dziewczyny dużo dużo zdrówka dla dzieciaczków! mam nadzieje, że z wiosną bedzie lepiej!

A ja mam dziś super humor bo sie dopatrzyłam, że kwiatki mi kwitną :-)
Co do płytek to ja mam na przedpokoju i w kuchni takie w właśnie w mazie matowe i fakt brudu nie widać ale wkurza mnie, że jak posprzątam to się nie błyszczą :-( o właśnie miałam kupić paste i je zapastować, zobaczymy co będzie.
Lece ogarnąc bo na meblach już szaro od kurzu

no no jakie artystyczne mamy tu na sierpniowym - Piwonia ja chcę zobaczyć te zaproszenia, też sama robię, ale takie rysowane bardziej niż klejone, no i scrapbooki, także z chęcią obejrzę efekty Twojego talentu.
No szkoda, że tak daleko echh to Was bym wzięła i na luzie lepiej by mi się prowadziło:)
Zdrówka dla Marcella. Oby się wyjaśniło co mu tam gra..

no no jakie artystyczne mamy tu na sierpniowym - Piwonia ja chcę zobaczyć te zaproszenia, też sama robię, ale takie rysowane bardziej niż klejone, no i scrapbooki, także z chęcią obejrzę efekty Twojego talentu.
No szkoda, że tak daleko echh to Was bym wzięła i na luzie lepiej by mi się prowadziło:)
Zdrówka dla Marcella. Oby się wyjaśniło co mu tam gra..
chyba na F wkleiłam sobie do folderu,ale nie wiem czy je widać tam i mam na blogu,ale niestety został ukryty

Good morning :-)

Dzis dzien rodzinny, wiec sie przywitam tylko. Wczoraj wieczorem calkiem dlugiego posta naskrobalam ale go wsiorbalo i juz nie mialam sily pisac drugi raz. U nas prawie lato, goraco, slonko prazy, widzialam juz kilka dziewczyn w klapkach i koszulkach na ramiaczkach :-D.
Czeka mnie wyprawa do dentysty, bo jedna plomba mi wypadla i kawalek innego zeba mi pekl, zaczely sie ciazowe nieprzyjemnostki. Czekam az malz znajdzie numer do dentysty, bo ja zawsze jezdzilam do Polski w tym celu ale teraz nie moge, wiec musze tu. Buziaczki

witam się i ja :-)
dziś rano mi babka humor zepsuła :wściekła/y: dzwoniłam do sklepu dowiedzieć się, czy jest już może u nich wózek, który mnie interesuje, bo chciałam go obejrzeć na żywo i pytałam się o cenę, a ona mówi że kosztować będzie podobno 700zł, że szefowa patrzyła na ceny w necie, to ja mówię, że widziałam na necie za 450-500zł, a ona do mnie to żebym sobie na necie kupiła, a nie przyjdę tylko do sklepu sobie wózek pooglądać, to ja mówię, że niech zrobią cenę jak na necie, to kupię :wściekła/y: a poza tym to co ją to obchodzi gdzie ja kupię, wiadomo każdy chce zgarnąć klienta dla siebie, ale może być tak że na miejscu wózek mi się nie spodoba, zresztą każdy tak maca i ogląda i nie zawsze kupuje :angry: wredne babsko :crazy: i tak pojadę ten wózek pomacać:-D no ;-)
Majka śpi tradycyjnie, więc jak wstanie to lecimy na dwór, bo pogoda wiosenna :tak:
zdrowia potrzebującym dzieciaczkom życzę :tak:
miłego dnia, pa ;-)

Helołłł:)

Biedny Marcelos....Zdrowka dla niego:),oby kaszelek wreszcie ustąpił.

Alex,zazdroszcze ciepełka....

W Wawie ładnie i nawet ciepło,ale wicher,że hej!

U mnie panowie własnie szafe robią,a potem wkraczam ja i ładuje wszystkie ciuchy Nati i dla bliźniaków:). I wreszcie będzie porzadeczek. Ale sie ciesze:):). Szkoda tylko ,ze przy takiej ładnej pogodzie ślęczymy w chacie,ale cos za cos;-). Spaerki nadrobimy jutro. W sumie to Natka jest teraz na dworzu,własnie ucina sobie drzemke na tarasie:).

Dzięki dziewczynki, przyda się to zdrówko, mam nadzieję że się wyjaśni co tam jest w tym gardziołku kurna chata
natt - no to miłego układania :)
Iza, no pewnie że idź pomacać, i nie denerwuj, szkoda zdrowia ;)
Alex ale Wam fajnie, że macie tak ciep;ło, u na sniby słonko jest ale zimno, jak wieszałam pranie to zmarzłam w ręce.

Ja gotuję właśnie kaszlakowi rosołek na indyku z przepisu od andarielowej :-) a dla reszty chłopaków (tata i mężasty ;-) ) fasolowa będzie bo mi wczoraj jęczeli że mają smaki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam wtorkowo:biggrin2:

ledwo na oczy widze:biggrin2:

spektakl skonczył się o 23.45 i powiem WAm ze był rewelacyjny !!! ale wstyd się przyznać ze kryzys spiączkowy przyszedł o 23.15 i niestety przysypiałam, okulary mi spadały głowa także:no: męczyłam się strasznie! dobrze ze w ostatnim rzędzie siedzieliśmy.
juz o 0.40 leżałam w łóżku ale o 4.40 Alicja zaczęła swoje pobudki!!!

Byłam 2h na dworze z Maluchami, cudna pogoda byłam tez z mamą na mamografii... za 2tyg wyniki, ja jestem dobrej myśli ale mama się bardzo boi...

dzis na obiad mam krupniczek, ziemniaczki smażone piersi i buraczki:biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry