reklama

Sierpień 2010

No i koniec z dzisiejszymi porzadkami i prasowaniem ogarnelam tylko troszke i brzuch mi stwardnial wiec nie robie juz nic.
Zrobilam sobie "hierbatki" ukroilam ciasta i leze brzuchem do gory;-) M do 18 w pracy wiec caly dzien sama :frown:
Cosya witaj !

Ciamajdko kochanie niestety nie jestem trojpaczkiem ino "jedno bobo w brzuchu" ( a bardzo bym chciala miec dwa) ;-) kurcze wy tu o tych rozstepach ( ktore pewnie tez mnie dopadna) a ja mam inny problem masakraczny cellulit przed ciaza tez mialam ale nie tak widoczny jak teraz krotkich "gaci" w upal nie ubiore bo na widok moich nog mozna naprawde sie delikatnie mowiac "zniesmaczyc" wyglada okropnie, wlasnie przed wczoraj bylismy z M na zakupach bom musiala se "cyckowe wygody" zakupic nowe bo juz micha D sie zrobila i przy okazji jakies spodnie chcialam do biegania i w przymierzalni to sie poryczalam wiadomo lustra z kazdej strony do tego swiatlo matko jak to wyglada:no::zawstydzona/y::ninja2:

reklama
Ciamajdka no ja tak samo mam od czasu do czasu te bóle jakby miesiaczkowe ale to przez sekude...myśle ze to nic złego ale jak bede na wizycie u gina to sie zapytam :-)
Mmmm ale ci zazdroszcze tych truskawek ja szamam cukierasy hehe:-)
Mam nadzieje ze dzis bedzie padać i takie fajne powietrze bo teraz znowu upał a już msyslalam ze bedzie chłodniej niz wczoraj :-(

Ja też się witam kobitki w ten piękny słoneczny dzień :-) Zaraz idę na działkę dzisiaj na obiad potrawy z grilla, wszystko już przyszykowane:-)

Dzisiaj w nocy znowu wstawałam z 10 razy... Ech a myślałam, że nie będę się wysypiać przy małym dziecku, a tutaj jeszcze Wiktorii nie ma na świecie, a ja już spać w nocy nie mogę:-(

witam
mnie tez pogoda dobija spac do 1 nie mogłam córka tez wierciła sie mokra jak szczurek..w koncu nie wytrzymałam poprosiłam tate z dolu by zniósł mi ja na dół do pokoju mojej siostry (nie mieszka tam) a chłodniej o wiele i spałysmy do 8:30 bo obudził nas Pan z kwiatami dla mnie;-)
rocznice dzis mamy ślubu...zaskoczył mnie nie powiem...ale wolałabym by był z nami dzis

goraco ze wytrzymac nie idzie...
pojechałam kupic jakis warzywek tylko i myślałam że padne

truskawek nie kupilam nie bylo a jeździc mi sie nie chce po miescie

Polianno Ciamajdko ja tez orzstepowa po 1 córci mam piękne szlaczki ale racja jasnieja..gorżej z tymi na biodrach troszke u mnie...ale co tam jest tankini ;-)

Witam dzis przedpoludniowo:)!

Ciamajdko - akcja na poczcie bomba, Wuzelek tez zdaje sie byla na poczcie, tylko ze sobie to inaczje wykombinowala hehe. Widze ze piatek dzien pocztowy bo i ja zaliczylam. Wchodze patrze 3 osoby w kolejce, no to grzecznie stanelam, w razie czego laweczka tuz obok, a pani z okienka na to tak - wola mnie PROSZE PODEJSC, A PANSTWO TO POCZEKACIE BO TA PANI TAK DLUGO CZEKAC NIE MOZE!!!!:szok::szok::szok:wow ale mi fajnie bylo:))) W marketach istnieja kasy z pierwszenstwem dla brzuchatych, starszych i z dzieckiem na reku, tyle ze osoby w kolejce udaja ze nie widza kto za nimi stoi....raz jak zrobilam awanture pani w kasie tlumaczyla ze maja obowiazek mnie przepuscic, tyle ze nie chce mi sie za kazdym razem o to samo dzioba pruc, no i czesto odstoje swoje doslownie z paroma artykulam w rece ehhh

Cosya - witaj w brzuchatym gronie.Ja tez jestem `nocny Marek`ide spac pozno i wstaje pozno - cale zycie mialam taka preferencje, co i tak nie uchrania mnie od popoludniowej drzemki hehehe. Po polnocy dziewczyny z BB spia juz jak anioly, no a w dodatku mam jeszcze godzine roznicy miedzy Polska.

Gratuluje wczorajszych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze. O rozstepach....niestety u mnie tez sa - stare na pupie, nowe na piersiach coz takie zycie:tak: moj M ostatnio mowi do mnie tak - chodz kochanie to cie nasmaruje zebys po tej ciazy jak zebra nie wygladala - zabawny sie znalazl, ale on tez ma na ramieniu hehe.
Co do bolu w dole brzucha to tez mam takie klucia, raczej znosne i nie caly czas, tak se mysle ze albo B-H skurczyki albo sie rozciagam jeszcze, mam nadzieje ze sie nie otwieram:no: powiem o tym gince moze mnie w koncu na samolot wsadzi :P

PS Widze na moim suwaczku ze mam juz 3 z przodu - z poprzednich postow rozumuje z eto 31 tydzien sie zaczal...??Dobrze to kminie czy nie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mały czka ambitnie:-D, ja na szczęście obiad na dzisiaj mam więc mam dzień luzu a po południu mam spotkanie z psiapsiółkami z pracy - więc jadę na ploteczki:-) hura!!!
Mąż dojechał wczoraj na miejsce o 1:30, tak więc dzisiaj jestem spokojniejsza, pewnie znowu będę się denerwować jutro jak będzie wracał:sorry2: ale tak już mam...
Navijka - tekst o zebrze wymiata:-) a mój mężuś też rozstępowy

Ja juz wam kiedys opowiadałam chyba ... bo tak piszecie o tych kolejkach i w ogole..
To ja stałam przy kasie i baba w kasie taka gruba strasznie nie miła tak mi sie wydaje obslugiwała przede mną swoja kolezaneczke... I komentowała glosno ta kasjerka ze jej sie nie spieszy itp. patrzac na mnie i sie smiejac z kolezanka i pod koniec miala ostatnia rzecz do skasowania i zatrzymała ją i ze smiechem"a teraz przerwa na kit keta" No myslalam ze ją walne! Ale nic sie nie odezwałam... i jeszcze kwote wolno wbijała tak wszystko wolno.. eh niektorzy to na prawde są straszni ludzie :-(

Ja juz wam kiedys opowiadałam chyba ... bo tak piszecie o tych kolejkach i w ogole..
To ja stałam przy kasie i baba w kasie taka gruba strasznie nie miła tak mi sie wydaje obslugiwała przede mną swoja kolezaneczke... I komentowała glosno ta kasjerka ze jej sie nie spieszy itp. patrzac na mnie i sie smiejac z kolezanka i pod koniec miala ostatnia rzecz do skasowania i zatrzymała ją i ze smiechem"a teraz przerwa na kit keta" No myslalam ze ją walne! Ale nic sie nie odezwałam... i jeszcze kwote wolno wbijała tak wszystko wolno.. eh niektorzy to na prawde są straszni ludzie :-(

:szok::szok::szok: co za babsztyl !!!!!!!!!!!!!! ja uwielbiam takie panie w Polskich sklepach co to za kare zazwyczaj pracuja i jeszcze maja czelnosc takie komentarze:wściekła/y:

reklama
:szok::szok::szok: co za babsztyl !!!!!!!!!!!!!! ja uwielbiam takie panie w Polskich sklepach co to za kare zazwyczaj pracuja i jeszcze maja czelnosc takie komentarze:wściekła/y:

dokładnie kochana... wiem ze inna na moim miejscu pewnie by coś jej powiedziała ale wiesz ona pewniaczka była bo kolezaneczke miała... i jeszcze te teksty ze jej się nigdzie nie spieszy.. ehh załamka totalna...
Zauwazylam wlasnie ze baby takie są.. a np. jak byłam w sklepie to obsługiwał Facet.. i od razu mnie poprosił do kasy bez kolejki .. i wiecie tak jak mówicie aż milo się wtedy robi no ale cóż... nie zawsze może byc miło heehe:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry