reklama

Sierpień 2010

Witajcie babeczki,

Ja dziś również po ciężkiej nocy, a to z powodu kota teściowej, którym na weekend się opiekujemy - wył całą noc:no: Nie wiem czy z tęsknoty, ale na prawdę płakał tak, że myślałam, że za chwilę to ja zacznę z nim płakać...:sorry2:

Dziś na szczęście trochę chłodniej:tak: Całą noc okno na oścież otworzone i tak przyjemnie wiało po pleckach:tak:

Coś dla posiadających rozstępy: Kochane kupcie FISSAN, wiadomo na każdą z nas może działać inaczej, ale moje rozstępy zroiły się po nim bledziutkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś niesamowitego - używam go drugi tydzień!!!!!!!!!!!!!!Jestem pod wrażeniem... I PODKREŚLAM - jest tłusty, śmierdzący, fatalnie się rozsmarowuje:-p ALE DZIAŁA!!!!!!!!!!!! 100g - 25zł

no i oczywiście Wam przypominam o jutrzejszej wizycie w biedronce hehehhe:-):-):-) Mnie w ogóle czka intensywny tydzień - jutro szkoła rodzenia - wtorek jazdy, kosmetyczka - środa egzamin na prawko:dry: I powiem szczerze, że już mnie stres bierze - ale raz kozie śmierć!!!!!!!!!!

martitka-26 cieszę się, że w końcu jesteś na macierzyńskim:-):-) Gratuluję no i wypoczywaj za wsze czasy:-p:-pA co do Agi - Natali miała cholestaze - tzw. zatrucie ciążowe

Pajkaa no gratuluję udanej wizyty:tak::tak: Cieszę się, że z Sebastiankiem wszystko w porządku...i że ułożony już do wyjścia jest:-):-) no i odebrany wózeczek - WOW:-D:-D:-D Jak już się nim nacieszysz to zrób zdjęcia i zaprezentuj nam te cztery koła:tak:
A jakie to imprezki Cię czekają?

Ola_ jak tam prasowanko? :tak: U mnie zostało parę sztuk, które nie chciały się wysuszyć...:tak: Jutro wraz z kupieniem torby - zacznę pakowanie i można już czekać na rozwiązanie:-) A co do męża to jak dzisiaj? Już pogodzeni? Ci faceci to dają nam czasem w kość...mój też wczoraj mnie zdenerwował, ale nawet nie chce mi się przypominać - bo kłótnia o bzdurę - że moim zdaniem nie dokładnie sprząta hehehe tak mnie to jakoś zdenerwowało...:sorry2::sorry2: No trzymam za Was kciuki - mam nadzieję, że dziś sobie odbijecie:tak:

Ciamajdka i jak tam spotkanie z bratem? :-) Co do rozstępów - przeczytaj początek mojej wypowiedzi:-p:-p

Lea28 dokładnie - bliskie spotkania z lustrami w sklepach z ciuchami u mnie kończą się dokładnie tak samo:-p:-p Łzy - jak ja wyglądam - jaki ze mnie kulfon - choć są takie które wyszczuplają hehehhe:-D Ale głowa dogóry - po urodzeniu zaapikujemy NIVEA GOOD BAY CELLULIT - pomaga:tak::tak: Co do pań w sklepach - też mnie wkurzają - ale z drugiej strony mam świadomość, że w ciągu dnia spotykają tylu wkurzonych klientów - którzy wyżywają się na nich, że na prawdę rozumiem ich postawę!!!! Ja pracuje w banku i czasem klient tak potrafi wyprowadzić z równowagi że cały dzień dla pozostałych nie jestem miła:no::no: Więc ja rozumiem...

Gorzka_Słodka_Czekolada
rzeczywiście stópka spuchnięta na maxa:no: ja nigdy tak nie miałam - a może jeszcze:tak: Pewnie i nas dopadnie - tak jak pisały dziewczyny - dużo wody - nózki do góry i zimny prysznic;-) I nie przejmuj się bo każdą inne dolegliwości dopadają - mnie dziś w nocy zgaga prawie zabiła - paliło jak nie wiem....

Bombusia no z zakupami idziesz jak burza:-D Apteka - real - extra:-) U mnie za zakupy w aptece nazbierało się 250 zł:szok::szok::szok: Ale oprócz kosmetyków to mariemr (frida) i np. tantum rosa...ehhh nie wiem skąd taka duża suma:eek: A co kaftaników - to podobno na prawdę się nie przydają bo się zwijają mówiło mi to dużo mam i dlatego ja mam może 3 szt. Bo pod śpiochy dajesz po prostu body z długim rękawem...więc moim zdaniem to na prawdę zbędne...:tak: Co do pieluch to jak kupię jedną tylko paczkę dużą i jedną mniejszą do szpitala...przecież nasi mężczyźni będą nam na bieżąco kupować...nie trzeba robić zapasów

kassia181 i jak wczorajsza imprezka u siostry????

milusia83 no cudowne wieści - pogratuluj Darkowi od nas:-p:-p:-p A jak robisz sama lody???? Takie z proszku hmmmm?????? Porządki skończone? Ja wczoraj też miała sajgon ze sprzątaniem bo przez prasowanie olałam porządki i syf taki, że wstyd:zawstydzona/y::tak::tak:

navijka ja kupowałam przewiajak sztywny, ale są też takie miękkie - moim zdaniem mniej praktyczne, ale oczywiście kto co woli:tak:

mallaika no to masz rzeczywiście niesamowitą koleżanke;-) Zazwyczaj takie wymiany to tylko w rodzinie funkcjonują

Cosya strasznie smutne to co piszesz...takie historie potem determinują ciążę...nie dziwię się, że o tym myślisz...ja też byłabym pełna obaw...ale cóż takie czasem okrutne bywa życie...przykre jet to, że straciłaś przyjaciółkę:-(:-(:-( Ale doskonale rozumiem jej decyzję, może po latach dacie radę się spotkać, moze jak ona już będzie mieć swoje dziecko...No nic najważniejsze, ze Twoj dziecina zdrowa:tak::-D

monika8112 no to gratulacje!!!! Pierwsze koty za płoty - teraz tylko z górki będzie:-):-) A co tam zakupiłaś????

Kasikz jeszcze tylko miesiąc - uważaj na siebie i wypoczywaj...trzymamy kciuki:-)

Anecia nadgorliwy wykładowca grrrr:wściekła/y: Cóż nie masz na to wplywu, ale szkoda....

Lea28 No to ja wysyłam kopa w dupkę:-D:-D Glowa do góry za chwilę nasze maleństwa nam wszystko wynagrodzą...nie ma co psuć sobie dnia tak od rana!!!!!!!!!!! Może jakiś spacerek z mężem...może jakieś lody w MacDomaldzie, albo zakupki dla maleństwa hmmm???:-D:-D Ciesz sie czasem oczekiwania...

ufff tylko wczoraj mnie nie było, a nadrabianie tyle zajęło....:tak::tak:

reklama
Ehtele ja zawsze czytam wszystkie wypowiedzi od dechy do dechy, więc Twoje też:tak: bo w wypowiedziach "dla innych" może zdarzyć się jakaś istotna informacja.. haha:) czasami cos umknie, wiadomo... albo się zapomni w trakcie pisania, ale czytam czytam:) spotkanie z bratem nadzwyczaj miłe... nawet siedział z nami w pokoju i gadał.. mówię z nami, bo on z T. mało rozmawia... nie toleruje go ze względu na wiarę.. a mój brat studiuje teologię i w ogóle zapalony katolik to wiecie, cięzkie działa czasami trzeba wytoczyć;)

ŚRODA DNIEM KALINKI!!!! ZDAJEMY Z NIĄ PRAWO JAZDY, KCIUKI OWIJAMY BANDAŻEM, ŻEBY NAM SIĘ DOBRZE TRZYMAŁY!!!

co do odpisywania to wiecie jak ja robię?
otwieram ostatnią przeczytana strone, w drugim oknie otwieram "odpowiedz".. i czytam sobie co naskrobałyście i odpisuję od razu:))))) to jest patent;)

Ostatnia edycja:
Hej
Ja się tylko przywitam bo dzisiaj jakoś nastroju brak:-(. Przeczytałam was ale nie mam siły pisać. Noc kolejna ciężka, do tego 2 razy skurcze:no:, dzisiaj chłodno, wieje, sennie i katar alergiczny. Mąż wraca późno w nocy i planów na dzisiaj brak. Sama nie wiem co ze sobą zrobić. Miłej niedzieli brzuchatki

Ciamajdko kuna no ale picha ten twoj golabek dzieki!!!!!!!;-)mniam,mniam a syyytyy ze mmmm!!!!!!!!

Bogusiu moj M pewnie to rozumie czasami to mi go naprawde jest zal ze ja taka wrdena jestem ale czasami to jest mi wszystko jedno:no: no najlepsze wyjscie to myslenie ze jeszcze troszke i bejbiki beda z nami!:tak:

Ehtele o kopniak super od razu mi lepiej ale tak jak pisalam jak juz sobie poplacze to mi przechodzi ( oj bije mi na glowke w tej ciazy bije...) :-D a spacerek z M odpada bo musi pracowac do 18, a zakupki w Dojczlandii w niedziele :no: e..e tutaj sklepy w niedziele pozamykane czasami wlasnie tego mi brakuje z Polski zeby sobie do sklepu skoczyc w niedziele..Ale na poprawe humoru wciagnelam sobie cwiarteczke arbuza i dzwonila sasiadka ze mamy wpasc wieczorem na grilla na mecz dzisiaj Niemcy graja hahha do ludzi wyjde ale jaja...
no to teraz musze wykombinowac co ze soba zabrac ( bo ja bez niczego nie lubie tak isc) a tu sklepy pozamykana :wściekła/y:

tak jest w srode trzymamy kciukasy za Kalinke co by mogla smigac nowym TITITEM!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cosya przykre to co piszesz o Twojej przyjaciólce, ale staraj się ją zrozumieć - myślę, że z biegiem czasu może jej przejdzie i będzie mogła na ten temat rozmawiać.
Ehtele wózeczek wkleiłam w odpowiedni wątek:)
Ehtele kciuki mozno zaciśnięte :)Tylko Ty może nie zaciskaj, zebyś mogła jechać :-pno i chyba zakupię ten krem bo mam te rozstępy na nogach:) no i muszę coś nba ten cellulit kupić bo moja dupa jak sito wygląda :-p
Ciamajdka i co zrobiłas mi smaka na gołąbaski i co ??:-p

Dziewczynki potrzebuje porady pomozecie?????

zajrzalam do lodowki a tam nie bardzo jest cus na grilla akurat:no: zadynch skladnikow na jaks salatke nic no wiec z tego co mam to moge zabrac i zorbic :
- kielbaske slaska ( z Polski) pycha wiadomo!!! a znajomi do ktorych idziemy to parka mieszana (polka i niemiec wiec tak jakby pasuje co nie?)
- do tego myslalam zrobic maselko czosnkowe bo skladniki mam
- do tego zrobie sos tzaziki ( no tak zamiast salatki)
- moze zabiore ze soba jeszcze musztardke Polska ( niemiecka nie jast taka dobra hihiih)
- a no i mam ogoreczki malosolne wlasnej roboty ( niemcy nie znja tego samku..)

Czty lepiej nie brac nic?:confused:

Ciamajdko no to mamy ten sam patent, bo ja robię identycznie z odpisywaneim,:tak: czytam i od razu piszę, bo bym zapomniała tyle tu czasami jest produkcji, a bandaże na rękach mnie powaliły ha ha:-D
Ehtele wiesz ja kafatniki kupiłam, bo mojemu M wiem,ze sie będzie maluszka lepiej ubierało w kaftanik niz w body, a po co ma mi marudzić, nie?, ułatwię mu życie niech zapina maluszkowi guziczki,a body to mam chyba na 8 m-cy:szok::-D
No ja pamiętam o torbach, ciekawe jakie one będą rozmiarowo kurcze, czy takie dla nas??? zobaczymy jutro,a o Twoim prawku też pamiętam !!!!!! O KTÓREJ GODZINIE MASZ EGZAMIN????:eek:
Pati nie smutaj się Mamuśka, poklikaj z nami, już niedługo skończą nam sie samotne niedziele, także korzystaj kochana;-)
Lea widzisz humor Ci sie poprawi jak sobie pójdziesz do ludzi, a z tymi sklepami pozamykanymi to masz lichutko,:-( ja mam na swoim osiedlu w soboty i niedziele wielki bazar, Biedrone, małe Tesco i inne sklepiki pootwierane , jak dla mnie b. fajnie, bo w tyg. to za dużo z M nie chodze po sklepach, bo dośc długo pracuje, a w weekendy sobie chodzimy, bo mamy bliziutko, życzę udanego wieczoru:cool2:
Madziujka,ale robisz pyyyszny obiad jejkuś!!!!

U nas nawet chłodnawo sie zrobiło, poszłam na rynek w krótkim rekawku i chłodno mi było ,ale super, ze się ochłodziło.:happy2:
Kupiliśmy z M 2 kaftaniki i 1 białą koszulinkę i skarpetek nam sie udało tanio kupić dla maluszka. Wszędzie były po 3 i 4 zł, a patrzymy stoisko z bielizną i wystawiony kosz pełen nowych, malutkich skarpetek różnych kolorów po 1 zł!!!! :szok:więc od razu 10 szt. do torby. jak dobrze,ze nie pokupiłam tych po 4 zł np. a potem bym zobaczyła te po 1 zł to sie wtedy człowiek dopiero wkurza!!!!:wściekła/y:
Idę robić leczo dla Adiego zkawałkami mięsa drobiowego jak tu, któraś Mamuśka polecała, bo on się tym zajada.:tak:ale bedzie warzywa również kroił, nie ma lekko ha ha:-D

P.S. Lea Ty chcesz zabrać pyszności, pewnie że jak masz tylko ochotę to zabieraj te rarytasy, ja też nie lubię chodzić z "gołą reką"

Ostatnia edycja:
chcialam sie tylko przywitac. nie dam rady teraz was nadrobic- ale pozniej to nadrobie obiecuje:))))))))))
wlasnie moj tata i moj maz polozyli wykladzine w pokoju malej i przywiezlismy lozeczko ktore dostalam od kolezanki- jak wiele wiele roznych innych przydatnych rzeczy- bez niej to chyab bank musialabym obrabowac zeby to wszytsko kupic:)))))))))
a teraz szykuje sie bo jedziemy do tesciow takze bede dopiero poznym popoludniem i wtdy was nadrobie.
pogoda w koncu do zycia- chlodno i az chce sie zyc.
milej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry