reklama

Sierpień 2010

Ufffff....jak goraco....pufff jak goraco (a ja jak ta lokomotywa Brzechwy)
Bombusiu z tym sloncem paszol won to sie niezle usmialam:-D:-D
Ciamajdko - gratuluje wynikow...no i szklanki;-)
Duralex - mi tez sie gdzies o oczy\uszy obilo ze jak maluchy czkaja to baaaardzo dobrze bo cwicza przepone do oddychania:tak:
Kasia2506 - mi z takim cisnieniem to kazali od razu na IP jechac dlatego od lat uzywam taki zwykly cisnieniomierz z pompka i rekawem (moja mama to nawet taki rteciowy zabytek ma :P)
Sarka - niezla teoria - potrafie duze ciastko Hit za jednym razem do dziobka wsadzic, moj M juz nie ale brodawki mam male...byly wklesle i teraz wylazly wiec jakos to bedzie:tak:
Ok przyszedl M z pracy i buczy o kompa, przynajmniej sobie manicure zrobie, stopki mam zamowione na srode, bo juz nie daje rady....Dzis na kolacje schabowe bo tesciowej zasmakowalo:szok::-D
A tak wogole to przychaczylam dzisiaj o wage w lazience....dobilam do 80 kg, po czym z usmiechem na ustach poszlam sobie zrobic racuszkow na lancz:rofl2: A co tam.....:)

reklama
Ale sobie pospalam , budze sie patrze w okienko a tu slonca nie ma :-D jupi i jest czym oddychac nareszcie i tak chiba na deszczyk sie ma oj zeby popadalo!!!!
Czekam na M bo w pracy do 20 i od razu jedzeimy jeszcze gdzies girki pomoczyc.

Riba no wlasnie u mnie w szpitalu w piatki mozna zawsze sie zameldowac, tylko jak widac trzeba miec szczescie :sorry2: jakies babyboom chyba czy cus:-D

Fiuu mnie jak dopadła ostatnio ochota na "nie wiem na co" to wymyśliłam w końcu naleśnika giganta, ale niestety serwują je baaardzo daleko ode mnie, bo w Bieszczadach... nalesniki1.jpg
Nie wiem jak oni je robią... przypominają bardziej racuchy niż naleśniki.. Jedno jest pewne są WYPASIONE :-D Na zdjęciu tego nie widać, ale naprawdę są gigantyczne - M i ja nie daliśmy rady zjeść całego :sorry2:

Na szczęście zwykłe naleśniki, tylko grubsze i na większej ilości tłuszczu też zaspokoiły chętkę :cool2: A M jak się zajadał.. on to ma dobrze ze mną w tej ciąży :-D

Kurde... i znów nabrałam ochoty na takie naleśniki :sorry2:

Ostatnia edycja:
okazało się, że miałam ochotę na dżem malinowy :D no musiałam wsiąść w samochód i połązić między półkami, żeby znaleźć TEN jedyny i wyjątkowy produkt :)

naleśnik wygląda boooosko. Niemniej na mnie już nie działa, bo się zasłodziłam. I git.

polianno, kolumnea, riba, lea28, olu cóż... łączę się w bólu i kryzysie ciążowo - hormonalnym i rozumiem...:-):-)

Co do humorów i niepewności, załamań - ja to bym się martwiła, gdybyście pisały - a co to takiego, to tylko dziecko, pff, nic trudnego, pff, w ogóle się nie przejmuję. Chcecie być najlepszymi mamusiami na świecie, a jeszcze nie wiecie co Was czeka - pierworódki odkryją całkiem nowy świat, a mamy kolejnych pociech będą musiały kolejny raz reorganizować swoją, często starannie i długo układaną, rzeczywistość - to wcale nie jest proste! Nawet jeśli na końcu ze zdziwieniem stwierdzimy - o, udało, po co mi było się martwić...
Dacie radę na pewno, a zawsze macie siebie tutaj, żeby ciężar zrzucić i problemy rozwiązać, albo chociaż poplotkować.

A teraz zjem kukurydzę.

Aaaa, pani mi jakaś przewidziała, że za tydzień będę miała dziecko na rękach.o.

DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI ZYCZĘ.

świetnie powiedziane:tak:

navijka hmmm u mnie również próba przytulanek zakończyła się fiaskiem:sorry2:

monika8112 to szybciutko na allegro sobie zamów - problemu z rozmiarem nie będzie a w ciągu dwóch dni powinien dojść...

kasia2506 mam nadzieję, że Małgosia jednak główką w dół:sorry2:

Ciamajdko gratuluję wyników:-D

duralex kobitko podziwiam - okna w taką pogodę SZOK:szok::szok:

ehtele własnie przejżałam allegro ale boje się zamówić bo czasem bedzie za mały albo za duży, jutro został mi jeszcze jeden sklep w którym nie byłam to może będę miała szczęście.dziewczyny którym brakuja jeszcze kosmetyki dla dzieci jak macie rossmana w poblizu to są fajne promocje na nivea i johnsona, a w tesco są pieluchy hugies giga paki za 49 zł.
koleżanka dzwoniła mi że mam do odbioru towar z apteki DOZ więc się cieszę bo już jestem przy końcu.

ciamajdko cieszę sie że twoje wyniki są ok:)

fiuufiuu ale masz zachcianki:) ja za to uwielbiam dżem brzoskwiniowy!

j
mam pytanie do mam :)
kiedyś słyszałam, ze kobieta z dużymi brodawkami moze miec problem z karmieniem dziecka. Jak to jest mi w ciąży brodawki mega urosły ogólnie cyc mi się powiększył i zastanawiam się czy mały da rade ssac takie gigant brodawy :P

Ja bym sie nie przejmowała.
Z synkiem w ciązy baaardzo urosły,wręcz ogromniaste zrobiły sie brodawki i otoczka,a synek nie mial ŻADNEGO problemu ,by pic mleczko.Pieknie otwierał dziobek i brodawki sutkowe sie miesciły w jego malenkiej buziuni.
Teraz mam tak samo i wiem,ze nie ma to wpływu u mnie na karmienie.Ale to pewnie sprawa insywidualna.

reklama
Lea A co to za zameldowanie się w szpitalu?? Tak trzeba zrobić? O co chodzi??

Kassia181 Brawa za wytrzymałość:-) Nie wiem z kąd wzięłaś siłę na porządki, bo Ja teraz topię się nawet przy wycieraniu kurzy, a co dopiero deska do prasowania :szok:

Ciamajda gratuluje udanych wyników :-)

Duralex Przyjdź do mnie ja Cię wkur... - okna czekają :-D:-D:-D

A Ja dzisiaj miałam super dzień/ nie licząc tych okropnych upałów...

Poszłam do koleżanki na kawę- takiej z którą nie miałam kontaktu od lat, ale ostatni się spotkałyśmy pod moim osiedlem i mnie zaprosiła :-) Przyszłam do Niej, a Ona od razu że ma dla mnie ciuszki, bo Ona ma roczną córeczkę... Wyciągnęła 4 wielkie kartony ciuszki od 0-12mc zaczęłyśmy przepierać i okazało się, że jej teściowa powysyłała jej super ciuszki ze stanów, aż mi szczęka opadała przy niektórych rzeczach, a Ona chciała je oddać za darmo:szok:...
Wybrałam strasznie dużo tych ciuszków dużą reklamówkę ciuszków 3-9mc i trzy reklamówki 9-12 mc... W tym super kombinezony i kurtki na zimę, buciki, jeansy z levisa itd... Ale uznałam, że za darmo to nie wezmę więc spytałam się z 20razy ile za ne chce, Ona cały czas że nic... Tyle rzeczy w stanie rewelacyjnym, a Ona nic nie chce... Ale naciskałam, że nie mogę za darmo to na odczepnego mówi dobra to dasz stówkę to będę miała na pampersy :-D

A teraz się obudziłam po obiadowej drzemce i pewnie zasnę po 1-2 nad ranem :-D

Chłodnej nocy dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry