Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

qwas- zadzwon do lekarza ja w mojej jednej ciazy ciagle mialam krwawienia i byla to tylko nadzerka, wiec lepiej udac sie do lekarz, niz myslec i martwic sie i on zobaczy co to jest? bo nawet gdyby cos sie zaczynalo dziac to mysle ze zawsze jest nadzieja ze to sie powstrzyma lekarstwami- przynajmniej w Polsce, bo tutaj w USA to ja nic niedostalabym do 12 tyg. tzw. prawo natury.dziewczyny zauważyłam różowo w środku i lekkie plamienie i się wystraszyłam, co to może być???? zbiera mnie na płacz ze strachu normalnie bo czytałam, że to nie dobrze![]()
Tez tak mysle- oni maja obowiazek to sprawidzic i musisz miec tego swiadomosc- tutaj lekarze tak mowia Ty jestes matka, Ty czujesz swoj organizm, wiec jesli myslisz ze cos jest nie tak to pedz do szpitala, lekarze maja obowiazek sprawdzac, czy Twoje przeczucia i niepewnosc jest uzasadniona....qwas JEDŻ NA POGOTOWIE....!!! nawet jeśli okaże się to bzdurą!!!