co do tańszych zakupów, to polecam allegro. Za niebotyczna sumę 50 pln dorobiłam się 3 par jeansów, 3 dresików, 2 eleganckich par (wszystkie z gumką) i 10 topów i koszulek :] więc do końca żadnych zakupów nie robię.
Super!!! Wielkie gratki!!!

Za taką cenę tyle ciuchów

:-)
UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE 2w1 ROZM. ''L'' ===== (878133854) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na początek zamawiam to. Dziś kupilam tez dresowe czarne spodnie bo jeansy wbijają mi się w brzuch
Hmmm...chyba się poważnie zastanowię, bo wpadły mi w oko te bluzeczki
Cześć Dziewczyny!
Widzę, że zakupy pełna para! Ja mam sporo rzeczy "normalnych" w ktore spokojnie miesci sie moj rosnacy brzuszek. Bo dopiero niedawno sporo schudlam i teraz do nich wrcam

Dlugo mnie nie było-miałam grype zoladkowa, leżalam i kwiczalam, a ostatnimi dniami klade sie spac o 20.30 i spie do rana (jak mlody sie obudzi).
Poki co nie mam zadnych ekscesow-nie plamie

. Mdlosci i odechciewajki na normalnym poziomie-odrzuca mnie od ryb i pieczonego miesa bleeee
Dzis spedzam dzien w domu z synkiem-ma od wczoraj zolty katar i tym razem homeopatia go nie wypedzilam...szykuje sie chyba cos powazniejszego niestety

Pozdrowka
Mam nadzieję, że jednak się nie szykuje nic poważniejszego.

Przede wszystkim zdrówka życzę !!!
Witam się porannie!
Ja niestety mam nieprzespaną noc na koncie. Głowa bołała mnie cały wieczór bardziej i bardziej... przeleżałam z zimnym okładem, myślałam, że jak zasnę, to już będzie dobrze. No ale skończyło się na nieprzespanej zupełnie, co chwila odrobina zmiana miejsca z jękiem, tak boli

a pochylanie się to już totalna masakra :-

-( najgorsze jest to że przy każdym ruchu jest mi straszliwie niedobrze - mdłości najgorszego rodzaju, miaam nadzieję, że już ich nie doświadczę :-( czasem miewałam silne bóle głowy, ale nie aż takie. A dzisiaj dzień pełen zajęć, a ja od formy daleko, daleko... Módlcie się ze mną, żeby przeszło :-

-(
Ojej :-(, trzymam mocno kciuki, żeby przeszło
kiniusia poproszę o wpis na listę marulka termin 26 sierpnia, 26 lat (rocznikowo ;-) ale tego nie trzeba dopisywać)
13 wizyta u gina... nadal śni mi się po nocach, że młodzieży nie bije serducho... ehhhh uroki uroczyska...
Już wpisuję

!3 już pojutrze, a serducha na pewno biją bardzo mocno
Za chwilę popatrzę, może na coś się skuszę ;-)
Witam:-)
ja wczoraj wieczorem dostałam znów mdłości

chciało mi się tez bardzo pic wody masakra

mimo ze piłam chciałam i tak więcej i więcej hehe

i do tego wieczorem przyszlo klucie w podbrzuszu

także nockę mam nie przespana

dziś już jest o niebo lepiej

miłego dnia;-)
I mnie w nocy bolało i tak jakby kuło w podbrzuszu i pół nocy nie przespałam :-(
Dobrze, że u Ciebie o niebo lepiej
Dziewczyny, napisałam do moderatora, aby cos poradził na tą Naszą listę, bo jedne z Nas widzą ją od 1 sierpnia, a drugie od 13 sierpnia. To wszystko zależy, jak każda z Nas ma zapisane ustawienia forum, czy macie nowe posty na 1 stronie czy na ostatniej i dlatego to widać tak jak widać. Mam nadzieję, że coś poradzi i będzie dobrze

Ja wróciła z badań, a za to, że byłam grzeczna dostałam zestaw pampersa dla przyszłej mamy (pieluszkę, płytę z filmem i książeczkę).

Pobrali hektolitry krwi i oddałam mocz

W czwartek wizyta , a w środę mam jeszcze jedno USG. Zostanie mi jeszcze tylko toxo do zrobienia i różyczka, no i USG genetyczne

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Teściu trafił dziś do szpitala, myśleliśmy, że się zatruł, a okazały się kamienie...:-(
No dziewczynki, życzę Wam miłego dzionka