Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No to trzymam kciuki za wyniki, echh te badania prywatnie, normalnie pod koniec ciąży chyba w trampkach będę biegałaMilusia, pewnie trochę źle mnie zrozumiałaś- to ja sobie najchętniej wmawiam wszystkie choroby świataNie ważne już.
Od dwóch ginkologów usłyszałam,że wynik 2 w cytologii mają poprostu osoby współżyjące. Odkąd robię cytologię mam "dwójkę" + nadżerka niestety :/ (pewnie częściowo "dziedziczna". Mama miała kilka razy wypalaną i ciągle wracała).
Jakoś na dniach muszę iść wreszcie do laboratorium zrobić wszystkie zalecone badania. Ogólne moczu, krwi, tsh, toxoplazmoze, wasserman i żółtaczka. Na szczęście grupę krwi oznaczałam w poprzedniej ciąży. Zawsze to o kilkadziesiąt złotych mniej![]()
) bo teraz to taki brzuszek nijaki, guzik odpięty, spodnie uwierają, ale nic nie widać.
Rodziłam przez cc więc nie było problemu z dzieckiem, ale w razie porodu naturalnego trzeba sprawdzać czy dziecko się nie zaraziło... Ja z niczym nie latałam do laboratorium-gin pobrał i on się tym już zajął
Ale też szyjka stała się mało elastyczna i poród w ogóle nie postępował...
Spodnie w pasie pasują, ale to dopiero 9 tydzień, więc do 12 powinno się już chyba coś zmienić