jagodka1231
Fanka BB :)
Ja już nie mogę doczekac się tej wizyty.....ale się jej boje..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mialam wczorej zajżeć po powrocie z pracy ale wylądowałam na pogotowiu dostałam tak potwornego bólu brzucha że nie mogłam ruszyć sie z miejsca :-( coś potwornego jeszcze w życiu tak mnie nie bolało lekarz mnie zbadał i zrobił usg powiedział ze z dzidzi wszystko okale musze uważać i lerzeć duphaston 3 razy dziennie w piątek ide do lekarza prowadzącego więc zobacze co zadecyduje bardzo sie boje ale mam nadzieje że bedzie dobrze.
Dziewczyny od którego tygodnia będzie już dzidzię dobrze widać na usg 4d ?
Słyszałam że już w 12tc na 4d można stwierdzić płeć...ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
to ja może poproszę lekarza,żeby na chwilę przełączył sprzęt na 3dJeżeli lekarz ma dobry sprzęt i wprawne oko oraz dzidziulek ustawi się ładnie (bo czasami nóżkami usilnie zasłania interesik) to 12 tc jest jak najbardziej możliwy
Narządy płciowe wytwarzają się już w 9 tc, u chłopca wyrostek jest już na bank widoczny w 12 tc, ale zdarza się, że jeszcze nie podrośnie i może być mylony z dziewuszką![]()