Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już po wizycie.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .
Już po wizycie.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .
A ja z innej beczki dziewczyny bo temat ciązy mi troche obrzydł jedziecie gdzies na wakacje?? Bo ja mam plan wyjechac w maju.
Fajnie obliczylyście z tym terminem powrotu do pracy, ale moim zdaniem po powrocie z macierzyńskiego lepiej zostawićź sobie urlop przysługujący na 2011 r. na później. Bo przyjdzie kwiecień 2011, a my bez dnia urlopu już?? Żadne wakacje, nic?![]()

pięknie! a jak serduszko pracuje :-):-)
ja mam nadzieję na przełomie kwietnia i maja w podróż poślubną się wybrać. tylko, że nam się Bałtyk marzy, więc pewnie za zimno będzie :-(
T
wiec u Ciebie wychodzi na to postąpili niezgodnie z prawem.
Tylko trza wniosek wypełnic.
W czasie urlopu wychowawczego sie nie nabywa prawa do urlopu.
Ale mozna zrobic tak, ze wziac urlop macierzynski + wykorzystac cały urlop za 2010+2011 i potem na wychowawczy

Nie pisałam kilka dni, bo byłam w szpitalu- pewnego, pięknego popołudnia poczułam,że mi coś cieknie po nodze- biegiem do łazienki, a tam majtki zalane krwią i jakieś wybroczny- no więc sipu w samochód i do szpitala. Od razu mnie przyjęli, zbadali i się okazało, że w ciągu 2 tygodni od ostatniej wizytu pojawił się w mojej macicy dość potężny krwiak (3na 3 cm), który to właśnie pękł i sączył się niemiłosiernie- jak się okazało, byłw tak "atrakcyjnym" mijscu, że nie zagrażał bezpośredniu dziecku. No i pozostało mi łykać luteinę i leżec...a dzisiaj mnie wypuścili. Oby już było dobrze![]()

A ja z innej beczki dziewczyny bo temat ciązy mi troche obrzydł jedziecie gdzies na wakacje?? Bo ja mam plan wyjechac w maju.
a później mykam na miesiąc do rodziców do Holandii nad Morze Płn. obkupić maluszka i odpocząć:-)Już po wizycie.
cieszę się razem z Tobą:-)