reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Cześć dziewczyny!!
Odebrałam wyniki krwi - wszystkie idealne (noo poza zbyt wysokim poziomem żelaza i z tej też okazji zamieniam na jakiś czas moje pełne witamin tabletki na zwykły folik). :)
Miałam isc do lekarza dzisiaj ale ostatecznie zdecydowałam się na poniedziałek- wtedy juz napewno bedzie można wykonac te genetyczne usg. Oczywiście STRACH ogromny bo boję się poprostu czy dzidzia się rozwija i mnie nachodzą czarne myśli po tych wszystkich rewelacjach jakie nas ostatnio spotkały :-/

Poszłam poszukać spodni do CH a wyszłam z lekką tuniką idealną na lato. Kupiona w H&M za...20zł! :) Wyprzedaż a tunika idealna na brzuszek!
Odcięta pod biustem i wydłużona z przodu (a wcale nie była w dziale ciążowym). Mam więc pierwszą rzecz na ciepłe dni.

Witam nowe dziewczyny!!
Pajko współczuję! Masz pecha na tych lekarzy :/ Może poszukaj jeszcze gdzieś???

Cześć dziewczyny!!
Odebrałam wyniki krwi - wszystkie idealne (noo poza zbyt wysokim poziomem żelaza i z tej też okazji zamieniam na jakiś czas moje pełne witamin tabletki na zwykły folik). :)
Miałam isc do lekarza dzisiaj ale ostatecznie zdecydowałam się na poniedziałek- wtedy juz napewno bedzie można wykonac te genetyczne usg. Oczywiście STRACH ogromny bo boję się poprostu czy dzidzia się rozwija i mnie nachodzą czarne myśli po tych wszystkich rewelacjach jakie nas ostatnio spotkały :-/

Poszłam poszukać spodni do CH a wyszłam z lekką tuniką idealną na lato. Kupiona w H&M za...20zł! :) Wyprzedaż a tunika idealna na brzuszek!
Odcięta pod biustem i wydłużona z przodu (a wcale nie była w dziale ciążowym). Mam więc pierwszą rzecz na ciepłe dni.

Witam nowe dziewczyny!!
Pajko współczuję! Masz pecha na tych lekarzy :/ Może poszukaj jeszcze gdzieś???

o, widze ze tez sie wybierasz na gentyczne usg. na kiedy masz termin porodu? wg terminu masz suwaczek?

Mi lekarz powiedzial, ze robi sie miedzy 11 a 14 tygodniem.
Ja mialam robione w 12t2dc. Dzidzia miala wtedy 6cm.

reklama
Puchatko Starlet ;-) uściski

ja tez musze badania zrobic mialam w czwartek tydzien temu ale wyladowalam w szpitalu zrobie je za tydzien...150 zł do tego duphaston prawie 40 zł paczka i na tydzien mam ja..kaska w ciazy plynie szeroko

Martuska sadze ze bedzie oki :-)

Do góry