Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam dziewczyny
Chciałam się przywitać, po raz pierwszy![]()
M poszedł do pracy-zobaczymy czy przed południem uda mu się wrócić... 

Co do wagi, to ja w poprzedniej ciąży też tyłam 2kg na miesiąc i wszystko zrzuciłam 3 miesiące po porodzie;-)

), także dziś buraczek, jutro meksykańska. Bardzo je lubię.
Na tą chwilę mam luz blues i leżę do góry brzuchem. I na jutro też kotlety będą 
), że zaczyna mi iść od spojenia łonowego kreska, na razie jest jasno brązowa i póki co kończy się pod pępkiem, ale wiem, ze za jakiś czas obejmie cały brzuszek
:-) Fajnie. :-)
:-)
Dzisiaj też nie jesteś sama, bo masz Nas
:-) Oczywiście ja już zaciskam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :-)
Na pewno wszystko jest i będzie w porządku
Przede wszystkim dużo odpoczywaj 
Może to zwykłe przeziębienie, a lekarz na pewno pomoże. Ty tez nie będziesz sie już stresować.
Ja też czekam na takie mocne kopniaki, żeby uwierzyć, ze to maluszek tak daje mamie znać o sobie :-)No kochana cudownie...chyba każda mamusia marzy o parce... przynajmniej ja...Gratuluję i zazdroszczę tej wiedzy...liczę, że na USG poniedziałkowym dzidzia będzie tak łaskawa i rozchyli nóżki by się w pełni zaprezentować rodzicom
Chyba musze tochę sobie pojeść słodkości przed wizytą może to zadziała
Swoją drogą ciekawe czemu tak jest z tym makiem? Bo jest cięzkostrawny? I tak nie przepadam, ale dobrze, że wiem to tym bardziej będę go unikać![]()