Ciamajdko witaj, czytam, ze sypiasz teraz z myszką he he , zaraz pewnie będziesz spała z córcią.
Widzę, ze już nie tylko Ty kochana wstawiasz piękne buźki
Monika, ale masz fajnie, ze idziesz na koncert Golców, lubię ich słuchać, bo mają fajna muzyczkę do imprez, więc jak sie jutro roztańcujesz to tylko uważaj na chatkę maluszka z przodu

, a w niedzielę poprawka no prosze ile to sił w ostatnim trymestrze ciązy Ci przybyło, mnie też, obysmy w dniu porodu tyle miały hi hi
navijka gratuluje udanej wizyty i nie czytaj w necie tych głupot i nie przypisuj ich do siebie, bo od tego idzie zwariować kochana!!!!
Kassia miłego i szybkiego prasownia życze he he, u mnie znów sie uzbiera i pewnie znów przekupie M aby mi to zadanie wykonał
Niuunia gratuluje udanej wizyty!
Ja też Mamuski uciekam na filmik z Patrickiem, obejrze po raz 10, bo i tak nic nie ma w TV.
Mój synuś kochany pomył mi wszystkie okna w domku i powiesił "świeże" firanki,a M maluje szablony z kwiatków, bo tak sobie wymysliłam, więc jutro wracam do mojego małego królestwa.
Buziaczki slę każdej Mamuśce uciekam na dół do mojej mamci na ostatnie wieczorne ploteczki przed powrotem do domu

Spokojnej nocki Brzuchatki