agulek80
Fanka BB :)
Dzisiejszy spacerek był udany...troszkę pruszył śnieg, lekko mroziło:-) dzwoniłam do Teściowej, która stwierdziła, że mogłabym już tyle ważyć ile teraz:-)oczywiście jej powiedziałam, że jeszcze parę kg zrzucę. Mówiła, że z córką (urodziła 12 X) zastanawiały się co my będziemy jeść na kolację wigilijną
powiedziałam, że ja nie jem smażonego ale najwyżej zdejmę panierkę z karpia i trochę zjem. Barszcz pewnie będzie pikantny, więc odpada. Kapusta też...zjem kaszę gryczaną z olejem i może coś jeszcze się dla mnie znajdzie;-)Szwagierka je smażone, ja nie. Nie tylko ze względu na Małego ale też i na siebie:-) Za to Teściowa upiecze swoją sławetną bułkę drożdżową, którą uwielbiam
oraz amoniaczki. Na kilka sobie pozwolę, a co?! W końcu to będą Święta:-)
agusia mam nadzieję, że katarek szybko minie (ja z niewielkim katarkiem chodzę na spacery, lekarka powiedziała, że można) dobrze, że jabłuszko smakuje:-) a co do przygotowań, to ja nic nie robię
wyjeżdżamy z domu, więc nie będę się wysilać;-)
luizko cieszę się, że wszystko ok :-)
Bombusiu oby nowe dania smakowały Maluszkowi
oraz ząbki szybko i bezboleśnie wychodziły
powiedziałam, że ja nie jem smażonego ale najwyżej zdejmę panierkę z karpia i trochę zjem. Barszcz pewnie będzie pikantny, więc odpada. Kapusta też...zjem kaszę gryczaną z olejem i może coś jeszcze się dla mnie znajdzie;-)Szwagierka je smażone, ja nie. Nie tylko ze względu na Małego ale też i na siebie:-) Za to Teściowa upiecze swoją sławetną bułkę drożdżową, którą uwielbiam
oraz amoniaczki. Na kilka sobie pozwolę, a co?! W końcu to będą Święta:-)agusia mam nadzieję, że katarek szybko minie (ja z niewielkim katarkiem chodzę na spacery, lekarka powiedziała, że można) dobrze, że jabłuszko smakuje:-) a co do przygotowań, to ja nic nie robię
wyjeżdżamy z domu, więc nie będę się wysilać;-)luizko cieszę się, że wszystko ok :-)
Bombusiu oby nowe dania smakowały Maluszkowi
oraz ząbki szybko i bezboleśnie wychodziły
narazie ladnie spi zobaczymy co noc przyniesie
no i zakupilam dzisiaj zel na zabkowanie dentinox i kuleczki homeopatyczne zobaczymy czy cus pomoze
a do tego jeszcze zmeczenie
. Twoj M to skarb ja to musze sie prosic o masaz
dobre z tym odkurzaniem twoj m to chociaz z humorem do tego podchodzi a moj to mnie do specjalistow wysyla Bambaryla jeden no!!!
ja mu dam specjaliste cholera!!!! Caly czas jestem twarda i tylko w sprawach sluzbowych sie odzywam i z "Marysi" awansowalam na Pania Prezes o
! a no i jesli moge ci cus podpowiedziec na zabkowanie to zel dentinox i podobno cuda czyni Camilia roztwor doustny dla dzieci wyczytalam na forum
Mi ten układ z wieczorną butelką b. pasuje bo mam "wolne" :-) Co ważniejsze, nie wiem do końca czy dzięki temu, ale moje dziecie przesypia całą noc bez żadnej pobudki. Zazwyczaj śpi ciągiem od +/- 22 do 6-7 rano :-):-):-) Jak karmiłam wieczorem piersią to były nocne pobudki. Radze wypróbować patent - moze komuś ułatwi życie.Mi poleciła to położna. Ale ja mam ogólnie spokojne dziecko wiec może dlatego działa. fakt faktem w nocy śpimy.