Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w sensie mam dwoje chorych dzieci . wzielo ich tak po wizycie u lekarza
tylko ja sie trzymam. z buziulka u mlodego juz ok to teraz meczy go katar straszny wiec nocki mamy nieprzespane. a ja czuje sie jak sie czuje wcale nie jakos rewelacyjnie tak juz pewnie mi zostanie do konca ciazy. nawet czasu nie mialam zeby wam napisac zyczenia swiateczne. ciesze sie ze te swieta za nami jak dla nas jedne z gorszych mlody chory prezenty nie zrobily na nim wiekszego wrazenia z wyjtkiem garnkow. wigila smutna bo u wujka mojego M (tego wujka co to mu zona umarla ,pamietacie jak pisalam) do tego jeszcze emocje nie opadly po smierci kochanego dziadka M i tak jakos nie bylo atmosfery zadnej. i tesciowa mi na nerw szla
ale nie chce mi sie pisac szczegulow ta kobieta mnie kiedys wykonczy a szczegolnie jej podejscie do mojego dziecka...... a i zapomnialam w czwatek przed wigila mielismy wizyte u gina z fasolidna wsio ok niom a jesli chodzi o plec maluszka no to wyglda na chlopczyka ale nie 100% i gin nie kazala jeszcze nic kupowac
kolejna wizyta 19 stycznia moze wtedy maluch pokaze dokladnie co miedzy nogami mi sie wydaje ze chlopczyk ...
nawet ja zapomniałam o kolejnej miesiecznicy dopiero suwaczek mi przypomniał! U nas ok Aleksander juz jest zdrowy i rozrabia podwójnie (chyba nadrabia czas choroby). Poza tym chyba mi sie dziecko rozkreca w mówieniu ostatnio doszły nowe słowa- dobrze, pić, nie, to, mniam, wiec juz jest ich całkiem sporo!! I wykancza mnie dzis bo cały dzien chodzi i mówi tata? i tak co chwile ja odpowiadam tata w pracy i tak na okragło....
kupiłam na all Marcinowi rowerek biegowy, przyjdzie po niedzieli. Jest jeszcze trochę za wcześnie, bo jest od 18-tu m-cy ale co tam, trafiła się okazja ;-)