Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Tymek ma cały czas kozy w nosie(i muchy chyba tez jak taki marudny
). Więc je tylko delikatnie patyczkiem wyciągam. Dopóki nie dostanie jakiegoś kataru nie będę mu nic wpsikiwać. Sama bym szału dostała, gdyby mi ktoś do nosa wodę psikał. Ale jeśli Lilka ma nosek zatkany to faktycznie coś z tym trzeba zrobić.

no i w spodnie sprzed ciąży już się mieszczę. Brzuszek jeszcze niewielki został, ale gdyby ktoś nie wiedział to pewnie nie powiedział by że byłam w ciąży!! Aż sama jestem w szoku. Bardzo szybko mi ta waga wróciła i z figurą też nie najgorzej. Pewnie trochę ćwiczeń na brzuch by się przydało, żeby mięśnie wzmocnić, ale ogólnie nie mam na co narzekać. Mały ze mnie wszystko wysysa :-) Idę do niego zerknąć, bo znowu zaraz 4 godziny snu mu stuknie. A na spacer mieliśmy iść! A ten znowu prześpi najlepsze godziny. W domu ogarnięte, wszystko na obiad przygotowane, wystarczy tylko odgrzać i ugotować ziemniaki, które już obrałam. Ogólnie pełen luz :-) a mamusia siedzi przed laptopem i szuka sal na chrzciny :-) bo planujemy je zrobić dosyć szybko bo już w październiku. Dobra idę obudzić tego mojego śpiocha. Miłego dnia dziewczynki.
W dniu iedy szłam do szpitala było 16kg, 3kg przyniosłam do domu, resztę zostawiłam w szpitalu. Nie wchdozę tyłkiem w swoje jeasny, mam nadzieję że to minie bo nie chciałabym wymieniać swojej garderoby... Od tygodnia ćwiczę brzuchy, od pierwszego dnia noszę majty modelujące i akurat brzuch jest ok. gorzej biodra i pupa ale mam nadzieję, że się rozkręcę z ćwiczeniami i wygospodaruję 40-50minut dziennie. Zobaczymy;-)czy to mozliwe ze on jeszcze po prostu nie jest glodny od porodu i tak sobie ssie mimo ze nic nie leci a za chwile będzie cyrk. czy po 24h to nie możliwe? i znaczy ze sie najada? po jakim czasie od urodzenia wasze dzieci zrobiły siku?