reklama

Sierpień 2012

A ja napisałam w ciągu dnia długiego posta,ale coś walnęło i się skasował.
Kacperek śpi,a my oglądamy master chef. Tyyle tam pysznosci.
M kupił mi nakladki do karmienia i jest lepiej. Nie płaczę przy karmieniu :tak:
Poza tym kolka mała się pojawiła i bobotic poszedł w ruch. Dajemy radę.

reklama
Moja też pospała do 21, dopiero po kąpieli już trzeba było bo wczoraj nie było no i tak zjadła, smok w buzi i teraz do 24 oczy jak 5 zł:-(, ale to nawet dobrze bo o tak muszę się uczyć.

irisson, dawaj fotki z weselicha:-) No i najważniejsze jakie było jedzenie? Ja zawsze oceniam wesela, imprezy pod tym względem:-D

millionka, trzymaj się tam, będzie dobrze!

A ja dziś się oporządziłam przed jutrzejszym ginekologiem, listę pytań sporządziłam, będziemy m.in. planować kolejną ciąże:-D Już bym chciała JUŻ TERAZ drugiego takiego skarba chociaż dziś na spacerze dała czadu:no:

Asia zdjęcia może jakieś jutro będę mieć, to coś może wrzucę :-pa jedzenie super, impreza była na sali wiejskiej, rodzice panny młodej wynajęli własne kucharki, a że sami maja stragan warzywno-owocowy, to wszystko było świeże i swojskie :-D ogólnie wszyscy bardzo dobrze się czuli, bez zadęcia, na luzie :tak:

a już starania zaczęliście, czy czekasz na zielone światło?

Myślę, a przynajmniej mam nadzieje, że te jak poprzednimi razy starania będą trwać zaledwie m - c:-D Gin jak to gin pewnie będzie mi kazał odczekać rok, bo tyle w sumie się regeneruje organizm po ciąży.
W każdym razie musimy porobić badania, muszę zobaczyć jak moja tarczyca, no i chce karmić Ule te 6 m - c, a leki jakie brałam wykluczają karmienie, więc może w Sylwestra:-D

Poszłabym na takie wesele wytańczyła i nażarła:-D

z tym tańczeniem to dupa, padłam po paru szybkich i potem tylko tulańce z mężem :-p ale to tak jest jak się śpi po 3 h i się nie ma kondycji :-p urlop od dzieci fantastycznie na mnie zadziałał :-D

Gorgusia to trzymam kciuki by te nakładki pomogły :) u nas nakładki idą w ruch jak mleczko za szybko wycieka z cycusia :D

Irisson ach w sumie to i ja bym poszła na takie weselicho :D troszkę potanczyć i najeść się haha :D

Asia jesteś niemożliwa! ale tak serio, to i ja bym chciała takiego drugie szkraba :D tylko po cc to już bankowo trzeba odczekać trochę hehe :) ale Tobie kibicuję, jestem ciekawa co powie Ci gin :)

Milionka trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie lepiej.

A u nas z każdym dniem głośniej od wrzasków haha, ale też lepiej z organizacją, teraz piszę sobie a to TO małe spi sobie słodko na mnie :) dobrze, że takie małe jeszcze, to się mieści i jest nam całkiem wygodnie :)

reklama
Irisson antybiotyk mamy od czwartku od 14 i mamy brac 7 dni moze jak dobrze pojdzie to w tym tyg ale sie nie nastawiam zeby ryku nie bylo:-( boli mnie gardlo i glowa, mam zatkany nos. Ogolnie kryzysowy dzien:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry