Mart81
Fanka BB :)
Weronka musimy się trzymać tej teorii, niech to będzie taka nagroda za dłuższe trudy ciąży. Ja zamawiam szybki poród i grzeczne dziecko 
Dokonałam kolejnej depilacji wiadomego miejsca, bo to sprzed 2,5tygodnia które miało być już tym "do szpitala" już się przeterminowało. Ale to co teraz musiałam wykonać, to był istny cyrk. Jakby ktoś to nagrał i wrzucił na youtube, to miałabym pewnie miliony odsłon. Krew się lała, wszystkie figury świata, ku..wy leciały że hej :-)
Jeszcze łydki mi zostały i zabawa z depilatorem, ale to jak trochę odpocznę.

Dokonałam kolejnej depilacji wiadomego miejsca, bo to sprzed 2,5tygodnia które miało być już tym "do szpitala" już się przeterminowało. Ale to co teraz musiałam wykonać, to był istny cyrk. Jakby ktoś to nagrał i wrzucił na youtube, to miałabym pewnie miliony odsłon. Krew się lała, wszystkie figury świata, ku..wy leciały że hej :-)
Jeszcze łydki mi zostały i zabawa z depilatorem, ale to jak trochę odpocznę.

Ale chyba dobrze idzie, bo ogarniety dom obiad ugotowany spacer zaliczony więc jest ok. Oliś jest kochany starszy brat, całuje Amelcie jak zapłacze leci pierwszy robi ciii i chce zmieniąć pieluchy mówie Wam Starszy brat pełną parą- co mnie cieszy
. Tak więc dokarmiamy się mm. Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale czytając „chłodzenie wody” widzę siebie w pierwszym tygodniu po wyjściu ze szpitala: leciałam na złamanie karku w środku nocy gotować i chłodzić wodę za każdym razem