reklama

Sierpień 2013

Kupciusia bardzo mi przykro...

Loleczka współczuję przygody z samochodem, dobrze, że dzeń się jednak tak miło skończył:-)

Kasiarj jak tak dobrze Ci poszło, to może umówię Cię do naszego przedszkola? Dzieci i pani dyrektor byłyby zachwycone;-):-D

Chrobek ale sen:szok: moje chłopaki uwielbają kota dziadków, niestety bez wzajemności. Ale nasza Klarcia już stara jest i lubi spokój a moi panowie do spokojnych nie należą:-D

Kamu tak to już w ciąży jest z tym myśleniem ....:sorry::-D Trzymam kciuki, żeby kurier wywiązał się ze swojej pracy.

Cwietka
fajnie, że będziesz miała towarzystwo. Niezły tekst z bonusam w postaci teściowej:rofl2:

Mnie dzisiaj strasznie moje urwisy zmęczyły. Plecy mi wysiadają od ciągłego wstawania, podnoszenia, siadania, podawania, układania itd.

reklama
Kobietki właśnie wstałam od godz. 15 strasznie boli mnie głowa. Z tego wszystkiego mam big mdłości i silne zawroty głowy. Mam nadzieję, że to jednodniowy epizod.

IzaV
- fajowe zdjęcie :) Tylko nie bardzo widać tego Twojego boba :) Jesteś bardzo ładna....
Cwietka - chyba bym nie chciała takiego bonusa :)) Jak długo będzie gościć bonus u Was :)
Loleczka - mi rok temu w święta Wielkanocne kobietka zarysowała samochód a dowiedziałam się o tym bo przeczytałam karteczkę, którą zostawiła za wycieraczką. Była na tyle uczciwa, że zostawiła numer tel i oczywiście zapłaciła za szkodę.
kasiarj- ale miałaś ciekawy dzień :))

Toska - no coś Ty? Ja się już Córencją wyręczam ;-) Jak mi się nie chce ruszać tyłka, to proszę, żeby mi Młoda podała to, co potrzebuję. Trzeba jakoś tę dziecięcą energię zużytkować ;-)
Więc tym bardziej, jak gówniarstwo coś chce, to sobie musi samo przynieść ;-)

Madziula - krótko na szczęście - przyjadą w nocy, więc prawdopodobnie się z nią nie zobaczę i potem zostaje na następny dzień na pewno na obiad, ale pewnie i na podwieczorek też. Ja tam nie mam nic przeciwko :confused2: tylko w zeszły weekend też się widziałyśmy i za tydzień znów nas nawiedzi i to na kilka nocy, bo ma jakieś zajęcia we Wro. Ale za tydzień to już sorry - ja jadę do rodziców, więc "mamusia" dostanie klucz i niech sobie radzi sama.

Cwietka - o rany to często Was odwiedza hihi Co za dużo to nie zdrowo!!! Ja za tydzień jadę odwiedzić teściów i to aż na tydzień czasu ale na szczęście często się nie widujemy - zbyt duża odległość :)) Córcia lubi babcie ??

Madziula - lubi, obie i dziadka też :-) W sumie to lubi wszystkich, bo nowy człowiek w domu to zawsze dodatkowa rozrywka, no i można takiego pomolestować o czytanie znienawidzonej przez rodziców "Rzepki" ;-)
A często - to fakt, aż za. Tylko na szczęście na krótko ;-) Ostatnio mają sporo wspólnych wyjazdów z mężem i po drodze nas nawiedza.
Ale wyjazd na tydzień - to rispekcior! ja bym się nie odważyła. Dla mnie jedna noc w domu teściowej to już dużo. Dostaję tam klaustrofobii, bo mieszkanie tam jakieś strasznie małe. Nie wiem, chyba tam sufity jakoś nisko.

Toska - no coś Ty? Ja się już Córencją wyręczam ;-) Jak mi się nie chce ruszać tyłka, to proszę, żeby mi Młoda podała to, co potrzebuję. Trzeba jakoś tę dziecięcą energię zużytkować ;-)
Więc tym bardziej, jak gówniarstwo coś chce, to sobie musi samo przynieść ;-)

Wiem, wiem... Zazwyczaj świetnie się "bawią" w rozwieszanie / ściąganie prania i inne tego typu zabawy, ale dzisiaj obaj mieli focha:-(
Plus ja mam słabszy dzień.

Madziula na ból głowy niezmiennie polecam zimny okład z octem. Jedyne co mi pomaga.

Kasiajr super, że się wszystko udało.

IzaV ja nie dałam rady filmiku obejrzeć dla mnie zbyt fałszowała.

Loleczka współczuje sytuacji z samochodem. Gratuluje premii

Zenia chyba większość z nas może napisać, że jest uzależniona.

My dziś poczyniliśmy kolejny zakup mieszkaniowy i mamy nowe pufy, pod kolor kanapy :-)

reklama
Cześć Kobietki

Wpadłam się przywitać :)) I jadę na badania. Całą noc się męczyłam z silnym bólem głowy. I dzisiaj ciąg dalszy :(

Toska
- niestety okłady z octu nie pomogły. !!! Co ja mam zrobić, ból jest na tyle silny, że aż wymiotuje :(
Zenia - chyba się sprawdza Twoja diagnoza zaczynam podejrzewać, że to migrena :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry