toska
Fanka BB :)
Kupciusia bardzo mi przykro...
Loleczka współczuję przygody z samochodem, dobrze, że dzeń się jednak tak miło skończył:-)
Kasiarj jak tak dobrze Ci poszło, to może umówię Cię do naszego przedszkola? Dzieci i pani dyrektor byłyby zachwycone;-)
Chrobek ale sen
moje chłopaki uwielbają kota dziadków, niestety bez wzajemności. Ale nasza Klarcia już stara jest i lubi spokój a moi panowie do spokojnych nie należą
Kamu tak to już w ciąży jest z tym myśleniem ....
Trzymam kciuki, żeby kurier wywiązał się ze swojej pracy.
Cwietka fajnie, że będziesz miała towarzystwo. Niezły tekst z bonusam w postaci teściowej
Mnie dzisiaj strasznie moje urwisy zmęczyły. Plecy mi wysiadają od ciągłego wstawania, podnoszenia, siadania, podawania, układania itd.
Loleczka współczuję przygody z samochodem, dobrze, że dzeń się jednak tak miło skończył:-)
Kasiarj jak tak dobrze Ci poszło, to może umówię Cię do naszego przedszkola? Dzieci i pani dyrektor byłyby zachwycone;-)

Chrobek ale sen
moje chłopaki uwielbają kota dziadków, niestety bez wzajemności. Ale nasza Klarcia już stara jest i lubi spokój a moi panowie do spokojnych nie należą
Kamu tak to już w ciąży jest z tym myśleniem ....

Trzymam kciuki, żeby kurier wywiązał się ze swojej pracy. Cwietka fajnie, że będziesz miała towarzystwo. Niezły tekst z bonusam w postaci teściowej

Mnie dzisiaj strasznie moje urwisy zmęczyły. Plecy mi wysiadają od ciągłego wstawania, podnoszenia, siadania, podawania, układania itd.
tylko w zeszły weekend też się widziałyśmy i za tydzień znów nas nawiedzi i to na kilka nocy, bo ma jakieś zajęcia we Wro. Ale za tydzień to już sorry - ja jadę do rodziców, więc "mamusia" dostanie klucz i niech sobie radzi sama.