reklama

Sierpień 2013

Franekkimono a mówią ze dziewczynki nie mają tego problemu i są grzecznieejsze. Dla mnie najgorsze są te jazdy przy ludziach.. wstyyyd :sorry2:
Domi wydaje mi się ze takie maszyny powinny być tam za darmo. Nosz kurna w końcu płacimy za wstęp :/

Ostatnia edycja:
reklama
zaczarowana fajnie by było jakby twój sen się u mnie sprawdził :-D i żeby mój mi pomagał przy dzieciach
a co do mojego M to musi mu się odmienić bo inaczej sobie tego nie wyobrażam z dwójką na raz:shocked2:

Hej dziewczyny!
ja sie tego forum powoli boję :P właśnie wczoraj u mnie w domu była mega burza pomiędzy mną a mężem o brak zainteresowania i własnej inicjatywy z jego strony w sprawie kazdej :P i sobie myślę "jutro sie pozalę na bb" wchodzę a tu taki wątek...hahaha telepatia!
Moze to głupie ale mnie jakoś wspiera ta myśl że to nie w moim małżeństwie jest tragedia tylko że faceci tak mają......
ktr- jak synek?!

Maciejka - niekoniecznie dziewczynki są grzeczniejsze, niektóre też mają niezłe charakterki :-D A co do jazd przy ludziach - mnie to już nie rusza jak mi Jasiek ryczy na całe osiedle (a zdarza mu się ;-)), za to bardzo nie lubię jak ludzie (zazwyczaj obcy) próbują się wtedy wtrącać :wściekła/y:

Zenia
- mam propozycję - jeśli mąż, jak maluchy się urodzą nie będzie się garnął do pomocy, to zostaw go kiedyś samego z dwójką na godzinę, myślę że po takim przeżyciu bardzo by zmienił podejście :-D

Witam,

Dzięki za troskę o synka. W ięc tak w nocy dałam leki p/gorączkowe o 20.00 i 0.30 i o dziwo po tych lekach do 6.00 rano było cały czas 37,5. Teraz chyba znowu zaczyna rosnąc ;/ ale w nocy i rano zjadł po 200 ml kaszki więc jest jakiś postęp, tylko ze od 7.00-9.00 zrobił już 4 kupki ;/ mam nadzieję, że to takie" biegunka" po lekach p/gorączkowych. Jak w niedługim czasie będzie jeszcze jedna to jadę do pediatry. Ale przynajmniej zaczął chodzić sam po domu dziś :) kontroluję temperaturę co chwilę i jak będzie więcej niż 38 z kreskami to zacznę zbijać. Póki co już 10godz. bez leków, ale podgorączkowy się utrzymuje czyli 37,5.
żadnej wysypki nie ma.

A ja zaliczyłam rano wizytę i dzidziol ma się dobrze, jest starszy o 1,5 tyg. niż wynika z OM i tak jak u cwietki jajeczka nie zniknęły. Więc chyba będzie ten Michałek :) No ale moje łożysko nie wygląda dobrze i jutro rano jadę na jednodniową Szybką Diagnostykę Płodu. Ostatni było rozwarstwienie łożyska na odcinku 3 cm, a teraz już prawie na całości i lekarzowi sie to jednak nie podoba. Więc jutro rano jadę się zbadać czy jest to cos bardzo niepokojącego ;/
Mąż zostanie z synkiem.

domi na 4h prędzej :-D

To już hardcorowa wersja :-D

Ktr - cieszę się, że z małym w końcu lepiej! Skoro temperatura spadła i zaczyna jeść to na pewno będzie już dobrze. A te kupki mogą być po lekach - mój młody często na leki reaguje lekką biegunką....A wysypka nie musi się pojawić - nie każdy wirus musi być trzydniówką ;-) Najważniejsze, że przechodzi :tak:

I oby jutro wyjaśniło się z tym łożyskiem. Ale z Michałka jest silny, wielki chłop, więc na pewno będzie dobrze!:tak:

Damagi - ja nie boję się forum tylko samej siebie ! Też co chwilę myślę o BB

Domi - ani mi nie mów o wtrącaniu się ludzi .. no co za bezczelność w ogóle

Ktr - czyli to nie 3dniowka
no jednak Michałek :-) ojej a to coś poważnego ?

ktr oby Szymkowi już przechodziło i dla Ciebie mam nadzieję, że lekarz też jutro będzie miał dobre wieści :tak:

domi tak dla pewności, że będzie musiał pampersa zmienić :dry::-D

ehh dziewczyny potraficie poprawić humor :tak:

reklama
Cześć Kobietki !!!

Co za paskudna pogoda w Warszawie wieje, że masakra :( Dzisiaj o 18 jadę na wizytę, pewnie płci jeszcze nie poznam ale mam nadzieje, że z dzidzią wszystko ok :)

Tyle napisałyście, że ciężko Was nadrobić.

Agata_K,Zaczarowana - jednoczę się z Wami i strasznie wam współczuję relacji z mężem.!!Pomimo, iż jesteśmy po ślubie wychodzę z założenia, że małżeństwo zabija związek (oczywiście nie odnoszę się do wszystkich par). Mężczyźni uważają, że kobieta zmienia się po ślubie o 180stopni to ja uważam, że mężczyzna zmieniają się o 360 stopni - niestety :(
Zaczarowana, Zenia - Trzymam kciuki za wizytę :) Dajcie znać po.!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry