• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Grinula my tez dzisiaj ten obiadek mieliśmy :) cukinia z łososiem z ziemniakami. Ale taki słoiczek to mojemu mało. Tak żeby się najadł to trzeba mu dać duży słoiczek a to i tak na długo nie starczy bo po 1h no 1.5h to już glodny sie robi

reklama
aga w pracy nawet ok, nawet cyce wytrzymuja bez problemu, ale martwi mnie to ze nie chce butli bo za tydzien jade na studia na caly dzien a tak dlugo nie wytrzyma bez mleka i picia czegokolwiek, bede jutro probowac, tzn juz dzisiaj :-)

Czesc,

od 6 juz na nogach jestesmy, maz zrobil kawke i pojechal po brykiet do kominka, maly dalej zaglucony ale jest ich mniej, martwi mnie jednak to ze mu musza splywac bo pokasluje sobie. Nocke mielismy z jedna pobudka wiec sie wyspalam ;-)

My gratki zabka!

Grinula normalnie maniaczka prasowania jestes buhaha

Ewelinka trzymam kciuki by sie udalo, koniecznie pisz jak ida proby :tak:

Zabila, Ewelinka a co Wy spac dziewczyny nie mozecie?

Ostatnia edycja:
madziasek haha ale mnie okreslilas, szczerze to nie lubie prasowac, ale lubie miec uprasowane, a ze piore 3-4 pralki w tygodniu to na okraglo prasuje:cool2: zdrowka dla synusia

witam tak w ogole...

pada u mnie, pochmurno jakos bleeee....

taka j co tam u Was? maz dzis w domu, to mu zabierz lapka na dluzej:cool2:

witam z rana.

Dzisiaj mam urwanie głowy. Robimy z mężem imprezkę urodzinową jako że urodziny mamy w odstępie tygodnia. Roboty masa a czasu niewiele. A jeszcze mały coś nie bardzo chce współpracować.

Grinula ja też mam ciągle coś do prasowania. Dlatego czasem zbieram pranie z 6-7 pralek i wtedy prasuje hurtem. Zazwyczaj w czasie popołudniowej drzemki małego. Akurat te 1,5 h starcza (czasami).

Zabila udanej imprezki zycze :) ja prasuje wieczorem jak dzieci pojda spac.. i nie lubie zbierac, zwykle prasuje 1-2 pralki ;) w czasie drzemki Gosi to ja ledwo sie zdaze pokrecic po mieszkaniu, a ona juz sie budzi haha

Dla mojego taki słoiczek to by go tylko wkurzył, sama mu gotuję bo musiałabym mu dawać 2 słoiczki, zjada ok. 200-220 ml na obiad.

reklama
Witam wieczorkiem :-Dmaly zaczal podnosic dupke i podciagac nozki a do tego cofa sie dosc szybko i smiesznie to wyglada :-)Grinula ja tez lubie miec poprasowane i staram sie tak jak Zabila prasowac hurtem z kilku pran. Mikolaj lubi jak prasuje, przyglada sie i obserwuje. Pogode mielismy super, na sloncu bylo +20 wiec dwa razy bylo tlenienie.Zabila udanej imprezy :-)Madzialenak gratki kolejnego zabka. Heh wychodza u Was jak grzyby po deszczu.u nas tez cos sie zaczyna dziac ale tym razem na dole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry