reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
ok, ja w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do Adama C., a państwowo do MarkaP. i opieka tego drugiego była fatalna! ...no ale może jak sie placi to jest lepiej:cool2: obecnie mam pakiet medyczny z pracy i chyba ciąże bede prowadziła u Rafala I . (pierwsza wizyta u niego 2 stycznia dopiero), wiec przed świętami ide jeszcze potwierdzić prywatnie ciaze do Tomasza K.:-D

Loleczka witaj :D

Jak tak piszesz te imiona lekarzy to brzmia jak kryminal ;) hahaha Zycze swietnych lekarzy prowadzacych, u nas ciaze prowadzi polozna i mam nadzieje juz niedlugo ja poznac! tymczasem w ta srode wizyta u piguly ;)

hej!:-)

Jak tak piszesz te imiona lekarzy to brzmia jak kryminal ;) hahaha Zycze swietnych lekarzy prowadzacych, u nas ciaze prowadzi polozna i mam nadzieje juz niedlugo ja poznac! tymczasem w ta srode wizyta u piguly ;)

:-D faktycznie może tak brzmieć;-) ale zapewniam, że to nie kryminał:-)

Ależ u nas nasypało śniegu:baffled: nie lubię jeździć autem w takich warunkach, a dzisiaj mam zamiar pojechać do ojca i zrobić jakiś obiad (mama wyjechała na weekend) i chyba zrobię przyjemność synkowi i pojedziemy autobusem :tak: Będzie to pewnie co najmniej godzinna wyprawa, ale może damy radę... mam tylko nadzieję, że nie będę musiała go nosić:cool:

Powiedziałyście już swoim najbliższym o ciążach?? Ja jeszcze nie... mam zamiar to zrobić na wigilii, bo robię ją w tym roku u siebie:tak:

U mnie juz wie caly swiat, wystarczylo rodzicom powiedziec ;) Tez chcialam czekac do Wigilii, bo to w sumie takie magiczne, ale raz, ze ciezko wytrzymac, dwa, ze po drodze trzy imprezy rodzinne i ciezko, zeby nikt nie nabral podejrzen, szczegolnie, jak sie na wlasnych urodzinach nawet kieliszka wina nie wypije ;)

My tez powiemy rodzicom i braciom w wigilie na skypie :D
Z mama jestem na tel prawie codziennie i bardzo ciezko jest mi ciaze utrzymac w tajemnicy, ale jak tylko wchodzimy na 'niebezpieczne' tereny szybko zmieniam temat!

Ja czuje sie podle rano i pod wieczor, mdlosci nie pozwalaja mi nic jesc, chodze glodna ale nic nie moge przelknac, nie moge nawet pomyslec o jedzeniu bez wzdrygania.. Tylko teraz wlasnie, tak 12-15;00 jestem w stanie cos w siebie wlozyc, tylko co jak nic nie smakuje?? Jem duzo owocow, ale na nie tez nie bede mogla niedlugo patrzec :( i co tu poradzic?

reklama
Do góry