reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

A co do ciąży, nadal brak negatywnych objawów :))) nie krwawie więc myśle ze wszystko jest ok :)) brzucho rośnie, wrocily nabrzmiale piersi, i zmęczenie okrutne..zasypiam o 21-22 ^^ w czw albo pt będę miała usg a już dziś śniło mi się badanie i machajacy łapkami bobas...cant wait hihi :)

reklama
IzaVarsovie podbijaj świat!
Mnie strasznie brakuje pracy, oszaleję na tym L4. Dodatkowo w lutym kończy mi się niestety umowa i będzie przedłużona tylko do dnia porodu. Szkoda, bo to moja wymarzona praca :( ale wiadomo zdrowie dzidziusia najważniejsze.
Dobrej soboty dziewczyny!

Hej!
ja u rodziców. Mała szaleje z dziadkami :-D
Moje gardło dalej napierdziula, ale co robic. We wtorek gina zapytam co moge na to brać, tylko kicha, bo od poniedziałku znów sie trzeba bedzie z domu ruszyć na zajęcia i sie boje, ze mnie gdzieś zwieje.

widze, ze sie nas łóżeczkami zatsanawiacie. Myśmy szybko sie pozbyli - juz na 1,5 roku mała spała na materacyku. Nisko ma, wiec nie zleci, a w normalne łóżko na razie nie inwestujemy, bo chyba sie na piętrowe zdecydujemy, a to dopiero jak Dziecko Numer 2 troche podróżnik.

Iza czyli z pracy będziesz rezygnować? No fakt, lepiej byc na swoim :tak:

izka
ja nowa jestem więc musze zapytać- zajmujesz się szyciem? chcesz zacząć zarabiać na swoim rękodziele?

cwietka
mam podobnie- musze rozważyć jak rozplanować pokój itp, ale na razie stopuje bo liczę, ze uda nam sie mieszkanie zamienić na większe, a wtedy problem byłby z głowy bo każde by miało swój pokój.

Chyba mi się za szybko wysłało :baffled:
Cwietka, mnie przestało praktycznie boleć gardło brałam to co mi lekarz pozwolił czyli tantum verde, syrop drosetux, piłam napar z imbiru, herbatę z lipy z dodatkiem cytryny i miodu a dzisiaj jest troszkę lepiej :tak: Nawet przespała noc bez kaszlenia i męczenia się!!!!
Margo 25, ale mi narobiłaś smaka na bułeczkę z dżemem!!!!

cwietka- ja na gardło brałam Homeogene i pomagało, to lek homeopatyczny, w ciąży z Antkiem brałam też Septolete ale wtedy byłam już koło 20 tc więc nie wiem czy można wcześniej

co do łóżka, właśnie zamówiliśmy u teścia takie z dodatkowym zabezpieczeniem z przodu ale z możliwością odkręcenia, Antek nie chce już spać w łóżeczku, woli z nami więc chcielibyśmy go przyzwyczajać do swojego łóżka- liczę że jak dostanie swoje odpuści i da się przekonać:-D:-D

iza- podasz jeszcze raz linka na facebooka? gdzieś mi się zapodział a nie dokopie się do niego na wątku:-D

Madziula musze spróbować tych leków, o których piszesz.
Pandora ja w Homeopatie nie wierze :sorry2: Wiec raczej nie pomoże. A z gadlem to mam generalnie przesrane, bo zawsze jakies problemy - pewnie dlatego, ze to moje narzędzie pracy. Na nic innego nie choruje, tylko na gardło i jak juz to czesto z antybiotykiem, bo nic nie pomaga :baffled:

Cos mi suwaczek wariacje. Jutro bedzie 9 tydzień, a ten mi 8 i 2 dni pokazuje:dry:

reklama
Pandora - my też liczyliśmy, że jak Jasiek dostanie swoje łóżko to zrezygnuje z naszego. Nawet zabraliśmy go do sklepu, żeby mógł uczestniczyć w wyborze. I co z tego, że był nowym łóżkiem zachwycony, wędrówki w nocy nadal są...Ale może u Ciebie będzie inaczej:-)

Do góry