reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2013

Witam!Pomimo tego,że się nie za bardzo udzielam to jestem prawie na bieżąco.Mam teraz chwilę czasu bo synek jest wyjątkowo spokojny i grzecznie siedzi mi na kolanach:-)Co do mdłości to męczą mnie każdego dnia i cały dzień,przy bliźniakach to podobno norma,że objawy są podwójne:-)mam tylko nadzieję,że to szybko minie.USG genetycznego chyba nie będę robiła,robiłam w pierwszej ciąży i było ok,tylko stres przed i w trakcie badania.co ma być to będzie:-)Miciur-ka gdzie dokładnie mieszkasz?W jakim szpitalu będziesz rodziła?ja w Rotundzie yak jak za pierwszym razem.Może kiedyś się spotkamy:-)

reklama
witajcie :)
co tu taka cisza? wszyscy na sanki poszli? :-)
my już mamy sanki zaliczone, synek śpi, a ja odpoczywam. Tata usypał w ogrodzie synkowi górkę więc zjazd na tyłku zaliczony. Szkoda tylko że bałwana nie da się zrobić, bo śnieg taki sypki.
ale w sumie to pięknie jest na dworze (pod warunkiem, że nigdzie nie trzeba jechać samochodem) tylko mogłoby słoneczko zaświecić troszkę.

Ja znowu żywię się owocami i chlebem z masłem, bo po wszystkim innym jest kierunek kibelek ;/

KTR w Wawie biało i słonecznie. Więc nic dodać nic ująć, niebo bezchmurne, spacer dziś zaliczyliśmy obowiązkowo! :) A co do jedzenia, to grunt, że w ogóle możesz coś zjeść, bo przy mdłościach to czasem odrzuca od wszystkiego.

Dziewczyny, jak można z pięknego parku w centrum miasta wyciąć 300 drzew bez powodu? Dzisiaj chodziliśmy po parku i ludzie normalnie znicze stawiali :D Paranoja :( Jak przyjdzie wiosna, lato i jesień to będzie masakrycznie łyso :(

margo - to podziel się chociaż troszkę tym słoneczkiem :) a co do jedzenia, to wiem, że muszę coś jeść i pić więc nie ma wyjścia... czasem sa to 2-3 gryzy chleba, ale ważne żeby coś wogóle w zoładku było :) nie ma zmułuj, bo synek czeka na zabawę więc siłę trzeba mieć tak czy siak ;p

Cześć Dziewczyny

A ja nadal w łóżeczku, leczę przeziębienie i nie mogę wyleczyć, przygnębia mnie to, że nie mogę za bardzo wychodzić żeby się jeszcze bardziej nie przeziębić. Dobrze, że chociaż z Wami mogę popisać :-)
Margo25, gdzie byłaś w parku, że tak drzewa wycięte ???? I jak Twój brzuszek, boli jeszcze??? Mój lekarz uważa, że lepiej nie dopuszczać do ból to powoduje skurcze. Jak boli najlepiej weź sobie NOSPĘ.

Witajcie ;-)

Jestem tu nowa, termin mam na 2 sierpnia, aktualnie mam skończony 11 tydzien i 2 dni. Ciąża nieplanowana, ale dzieciaczek kochany juz od wielu tygodni ponad wszystko:-)

Madziula 27 - ja również jestem przeziębiona, od 3 dni próbuję się jakoś leczyć malinkami i osscillococinum.. Skutki jak narazie marne, więc pewnie jeszcze sobie poleżę w łóżku kilka dni ;<
Tak więc zdrówka życzę i pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Faktycznie cisza tu jak nigdy. Sanki zaliczone. W Warszawie pogoda faktycznie była taka, że aż szkoda w domu siedzieć (mimo, że ja nie cierpię zimy :-)). Ja dopiero wychodzę z choroby i tez może lepiej by było posiedzieć w ciepłym mieszkaniu, ale jak widziałam jak Jaś patrzy co chwila przez okno i zachwyca się śniegiem to nie mogłam go skrzywdzić zostając w domu :-D

Ktr - ale Cię trzymają te mdłości...współczuję i życzę, żeby w końcu minęły

U mnie dziś z mdłościami spokój, więc to wykorzystuję i jem! Muszę w końcu nadrobić te 1,5 kilo :-D

Quincy - witamy wśród nas ;-)

reklama
domi87, co bierzesz na przeziębienie??? Ja już nie wiem co mam brać, żeby mi przeszło, mąż nie chce mnie zabrać na spacer a ja mam już dość siedzenia w łóżku!!! Chętnie poszłabym na Wielką Orkiestrę a tu zostaje mi siedzenie przed tv :-( Kochana a Ty nadrabiaj i jedz jak najwięcej ;-)
Quincy, Cześć !!!! Byłaś u lekarza z tym przeziębieniem ??? Mi lekarz nie pozwolił brać osscillococinum, a też chciałam sobie go kupić. Ja już choruję od 25 grudnia i wyleczyć się nie mogę :-( Było dobrze poszłam do lekarza pochodziłam troszkę po mieście i wróciło.

Do góry