reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Dziewczyny nic nie piszemy o ruchach dzidzi. Nikt jeszcze nie czuje ?
Kurde ja wciąż ich wyczekuje i nie mogę się doczekać !

reklama
Maciejka ja jeszcze nie czuję ruchów, stale mi bulgocze coś w brzuchu, ale wątpię, że TO TO na co czekam :)
Popisałyście o jedzeniu i znowu jestem głodna - jak tak dalej pójdzie, to będę wyglądać jak muffinka. AleksandraMaria zwłaszcza tym kuskusem narobiłaś mi smaka!
U mnie dziś rybka :)

Margo - faktycznie, do Wilanowa mam samochodem chwilę ;) Fajnie, że jest nas kilka z podobnej okolicy ;-)

Maciejka - ja pisałam, że czasami czuję ;-) Ale to tak leciutko i sporadycznie na razie ;-)

kurcze dziewczyny czy któras miała problem z CRP w ciąży ja mimo że bralam antybiotyki to białko nadal rosnie czuje się bardzo dobrze nie wiem gdzie może być ten stan zapalny......... ciekawe co jutro uslysze u lekarza :wściekła/y:

Margo25 będę rodziła na Kasprzaka. Mam tam lekarza. Córkę też tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona. Syna niestety w Św. Zofii

Kasiarj a czemu 'niestety na Żelaznej'? Ja się bardzo nastawiałam na Żelazną, ale moja pani się ostatnio przeniosła na Starynkiewicza i tam też planuję rodzić. Tutaj dziewczyny głównie chyba na Inflanckiej będą rodzić i Zaczarowana chyba na Madalińskiego ;)

Co do ruchów to ja jeszcze nie czuję nic a nic :) nawet jakoś ich nie wyczekuję :)

Eee...muli mnie, ale wszystko wysprzątałam i jestem na chodzie :) Dziś u mnie też rybka, drugi dzień z rzędu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam złe wspomnienia głównie związane z opieką lekarską. Ale jeśli ma się tam lekarza ewentualnie położną to nie widzę powodu żeby nie spróbować. Nie wiem jak jest teraz z ilością rodzących w tym szpitalu. Jak ja rodziłam to były tłumy!

Do góry