reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

reklama
Jagoda nogi w górze to po to by zapobiec obrzekom i spuchnieciom.
Allme to normalne jeśli nie piecze i nie swedzi :)

ktr, kochana widzialam Twoje zdjecie z koncowki ciazy i nie wygladasz na hipcia:-DZ taka figura jak ty to tylko do Top Model albo na wybieg;-) U mnie maz od poczatku ciazy mowi na mnie "wieloryb", "hipopotam", kazdego dnia przynajmniej z kilka razy musi to powiedziec zeby mi cisnienie podskoczylo.. Szkoda, ze on jest szczuply, a nie gruby to przynajmniej moglabym mu oddac slownie:-D

zaczarowana na tym etapie ciąży to chyba że dwa to aż takiej różnicy nie robi bo dzieci jeszcze malutko ważą.

Mnie ważą na wizycie bez butów i ciśnienie też mierzą a dziewczyny którym tak nie robią to co do karty ciąży same sobie wpisujecie?

Ja też mam silne postanowienie "odchudzania" się od teraz, przeszły mi mdłości w końcu i wstręty (nie licząc do szynki i parówek które mi chyba już zostaną) więc można zacząć się zdrowo odżywiać :-)

ktr, kochana widzialam Twoje zdjecie z koncowki ciazy i nie wygladasz na hipcia:-DZ taka figura jak ty to tylko do Top Model albo na wybieg;-) U mnie maz od poczatku ciazy mowi na mnie "wieloryb", "hipopotam", kazdego dnia przynajmniej z kilka razy musi to powiedziec zeby mi cisnienie podskoczylo.. Szkoda, ze on jest szczuply, a nie gruby to przynajmniej moglabym mu oddac slownie:-D
Zawsze możesz mu dociąć w druga stronę .. zazwyczaj faceci mają hopla na punkcie postawnego ciała więc łatwo o ciętą ripostę

Fibi 86 według mnie nie można wybielac zębów w ciąży ale najlepiej spytać dentysty albo ginekologa. Z tego co ja słyszałam powinno się unikać nawet niektórych past wybielających.
maghdalena witaj! miło cię poznać też jestem tu świeża i też z Warszawy:)
Franekkimono widzę, że mieszkasz w miłej okolicy;) Dzielna jesteś, Ja dopiero od niedawna nie boje się przejść między domami u mnie na mazurach po zmroku lub podczas burzy:) jestem typową strachidupą:zawstydzona/y: A szaszłyki robiłam najzwyklejsze drobiowe z papryką, cebulą, cukinią i boczkiem. Usmażyłam na patelni grillowej i zrobiłam sos tzatziki. Co do ważenia. To mnie też ważą w ciuchach ale buty zdejmuję sama nie pytana:) u mnie akurat waga u ginekologa jest bardziej łaskawa niż ta w domu. Te różnice to chyba wynikają tego, że wagi są inaczej skalibrowane ale przyrost jest taki sam na obu. Na chwilę obecną w granicach 2 kg.

Jejku ja jeszcze nic nie kupiłam dla dzidziusia. Czekam aż poznam płeć. Ale już się trochę wyżyłam w sklepach na zakupach dla córeczki mojej siostry, która urodzi się w kwietniu:)

zenia - mój ginekolog każe zawsze mojemu mężowi mnie zważyć i zbadać ciśnienie w domu. i potem mąż albo ja wpisujemy w kartę ciąży. tylko, że mój mąż jest też lekarzem;-)

Ale mnie głowa dzisiaj boli! rozsadza całą czaszke!!!

reklama
Maghdalena, nie robi mi az tak wielkiej przykrosci (tylko czasami jak mam zly dzien i wszystko mnie wkurza). To jest takie nasze dziwne poczucie humoru, ja mu mowie np. ze ma twarz jak krecik, on w odwecie ze wygladam jak wieloryb. Gdyby widzial, ze robi mi to wielka przykrosc to raczej by sie tak do mnie nie zwracal, ale musze przyznac ze z tymi "wyzwiskami" to ja zaczelam:-D

Do góry