reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Kupciusia tez mam siersciuchy w domu i kurcze czesto myje okna przez ich nochalki, a o stopkach na podlodze nie wspomne ;-) wychodza na dwor, heh a zaraz sezon na przynoszenie mysz, nornic i ptaszkow sie zacznie...

Chrobek udanej wizyty i milego ogladania szkraba ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MadziaSek a ile ich masz?:-p Ja mam 3 i łapiszonami na podłodze przestałam się przejmować odkąd mamy Bobka, który wpada znikąd między nogami i zanim się go złapie żeby mu wytrzeć, to już pół domu obleci. Mi zawsze szkoda jest całej tej zwierzyny niedobitej, no ale nie mogę im przetłumaczyć, że dla sportu nie wypada. Teraz leżą wszystkie na łóżku i grzeją tyłki w plamie słońca. Tylko tak co pół godziny się przenoszą 30 cm dalej za tą plamą, darmozjady jedne, a pani okna szoruje :-D

Cześć Dziewczyny, przed chwilą do Was dołączyłam :-) u mnie też piękna pogoda, słoneczko świeci :-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja słonecznie,
mycie okien uskuteczniłam w weekendzik, ale tylko 2 sobie wypucowałam,
bo tam nie mam firanek resztę odpuszczam.
Zaraz idę sobie na ogrodzie pranko pościelowe wywiesić i może brykne się na jakiś spacerek.

Basia89 mi też niestety tłuszczyk zostaje na bioderkach i brzuchu,
reszta się nie zmienia. Po karmieniu mi zostało ze 2 kg na plusie właśnie w tych miejscach.
Taka już cholera nasza uroda, figura jabłko :sorry2:.

Cwietka widzę, że wiosenne porządki u Ciebie się zaczęły...:-)

Ja też musze ruszyć dupkę...

Cześć Maghdalena i Wszystkim :-) Mam 29 lat, jest to moja pierwsza ciąża, bardzo długo wyczekiwana. Jestem w 18 tygodniu ciąży. Pochodzę z Warszawy, którą uwielbiam :-D Właśnie chcę sobie ustawić suwaczek ale nie wiem jak :nerd: pomożecie? :szok:

Widzę że sporo dziewczyn ma włochate koteczki ;-) ja również posiadam małego włochatego czarnuszka który właśnie śpi na kaloryferku :-)

reklama
Kupciusia mam dwa czarnuchy, nazywane przez mojego meza rowniez darmozjady a do tego "producenci gowienka" teraz przebywaja na dworze i grzeja dupki, ale jak zaglodnieja to sie szybciutko pojawiaja :-D
cale szczescie ze zalatwiaja sie na dworze, chociaz kuwetka stoi ze zwirkiem a i budza mnie miedzy 4 a 5 bym je na dwor wypuscila...

Agal witaj :-D

Do góry