reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Laseczki czy żadna z Was nie wie dlaczego nie działa mi ENTER na naszym forum. Nie umiem sobie poradzić a jestem sama na chacie :( Jak piszę post i chce zacząć nowe zdanie w nowym wierszu nie działa Enter :(

reklama
Cześć agal83 :). Jesteśmy w jednym wieku, 22 od 7 lat :-D. To ja Ci pomogę, bo też mi nie szło;-). Jaj już skompletujesz swój suwaczek, to kopiujesz cały BB Code i wklejasz go na forum w: Ustawienia (na górze okna po prawej) -> edytuj sygnaturę (z boku po lewej) i w okno 'edytuj sygnaturę'. Mam nadzieję, że pomogłam :).

Cwietka moje sierście zwykle same się sobą zajmują, więc poza sprzątaniem po Miszce głownie, nie ma przy nich roboty (wczoraj np przebiegła mi po talerzu z owsianką i pobiegła dalej:baffled:) . A jakie są za to kochane, obie baby czują chyba dzidzie bo jak tylko mój brzuch znajdzie się w położeniu horyzontalnym, to się pchają żeby wysiadywać. Ciekawe czy dzidzi podobają się te mruczandowe drgania :).
Ja na prawdę myję te okna, tylko czekam aż mi się parownica nagrzeje:-p

Madziula, a ten enter to tylko na BB nie działa, czy wogóle? Bo mi na tablecie, też często nie działa, ale tylko jak tu piszę:-) :-)

Na operację to ja się nie zdecyduję.. Aż takiej wady wzroku nie mam, a przeraża mnie wizja czegoś takiego, adrugie to cena , wydać kilka tysi, a za dwa lata znowu wada, też takie historie znam:sorry2: Zostaję przy soczewkach, już przywykłam.:-)
Witam nową sierpniówkę!!!:-)

Pisałyście o kocich nosach na szybach.. mój pies zostawia odciski nochala na lustrze w garderobie.... Normalnie mnie trafia coś jak on sobie "buzi" w lustrze daje.:wściekła/y:

Właśnie wróciłam ze spacerku do Lidla, /prawie trzy przystanki/, pogoda boska, normalnie poczułam wiosnę:-) Cudownie. Ja chcę żeby tak zostało.... Oglądałam te jeeginsy w LIDLU, ale mam wrażenie że mój brzuchol byłby już za bardzo zgnieciony..:-), ta guma jest dość wysoko...:-)

chrobek, daj znać po wizycie co ijak..:-)

Witam się i ja ze słonecznej Wawy. Przez słoneczko za oknem wstaje wcześniej i chętniej :)

Agal - witaj i rozgośc się :)

Madziula resetowałaś komputer? Moze to pomoże . A jak nie spróbuj poszukać gdzieś na forach komuterowych - nieraz sa bardzo pomocne.

Kopciusia - mój lekarz powiedział,że owocó morza NIET :( Uwielbiam makarony z owocami morza jako miłośniczka Italii. I zrezygnowałam póki co z tej kuchni.

Madziula - u mnie też okna czekają. Niestety ja się nie podejmuję ich mycia w ciąży - ze wzgl na wysokość piętra. Mąż wstępnie się deklarował, ale chyba kogoś wezmę do tych okien, a co ;) Kiedy jak nie w ciąży. Poza tym płytki wysoko w łazience jeszcze - nie będę przecież skakać po drabince ;)

Nie wiem jak u Was ale ja już się przymierzam do porządków w garderobie. Pogoda za oknem sprzyja takim pomysłom.

zaczarowana79, właśnie nie działa mi tylko na forum BB a tak to wszędzie działa, M nie ma w domu i tak się męczę bo nie mogę przejść do następnego wiersza, tylko pisze w jednym ciągu :( W starym laptopie działało wszystko bez zarzutów a tu jakieś cyrki!!! Eweli85, restartowałam komputer dwa razy i nic nie pomogło :( Bez M katastrofa hihi

udalo się :-) dziękuję Kupciusia :tak: mój futrzak jest mieszkaniowy, wogóle nie wychodzi na dwór, a okna brudzi noskiem ale niestety też łapami, uwielbia opierać się o wszelakie szyby i lustra i zostawia wszędzie swoje ślady :blink:

Ja właśnie wróciłam ze spacerku do lasu,urwałam trochę bazi,bosko jest.Teraz wcinam owsiankę z jogurtem.
Witam nową sierpnióweczkę.
chrobek powodzenia na wizycie!

Agal, z której części Wwy jesteś? Jest nas tu już kilka warszawianek :)

Chrobek, jeśli jeszcze nie pisałam, to trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę, moja dopiero za dwa tygodnie...

reklama
Do góry