mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hej kobitki,
ja też dzisiaj się sporo dotleniłam, bo szkoda mi było takiej pogody,a jutro wracam do pracy.
Franekkimono, tez mam blisko lasek, ale tam jeszcze błoto więc się nie zapuszczam.
Margo mi niestety tak jak piszesz fatalne smugi na oknie zostały,
ale już nie mogłam patrzeć na te zachlapane szyby, szczególnie, że nie mam firan.
Ja Wam powiem, że teraz tak dobrze się czuję, że mogę robić wszystko,
latam ze ścierą, piorę tony ubranek, które odgrzebałam po moim synku i segreguję je miesiącami,
i ciągle wynajduję rzeczy do zrobienia, tylko popołudniami coś mnie wiosenne przesilenie łapie
i z godzinkę muszę się kimnąć.
Dziewczyny z Ochoty - zazdroszczę, że możecie się spotkać, kurczę czasem żałuję ,
że się z Wawy wyprowadziliśmy.
AleksandraMaria własne akwarium to nie taka zła perspektywa;-),
szczególnie, że mało zachodu, a dzieciaczki uwielbiają przyglądać się rybkom
.
Kasiarj oby Ciebie i siostrę ten rumień ominął dużym łukiem,
ale koniecznie skonsultuj się z lekarzem. Zdrówka kochana.
Agal - witaj!
ja też dzisiaj się sporo dotleniłam, bo szkoda mi było takiej pogody,a jutro wracam do pracy.
Franekkimono, tez mam blisko lasek, ale tam jeszcze błoto więc się nie zapuszczam.
Margo mi niestety tak jak piszesz fatalne smugi na oknie zostały,
ale już nie mogłam patrzeć na te zachlapane szyby, szczególnie, że nie mam firan.
Ja Wam powiem, że teraz tak dobrze się czuję, że mogę robić wszystko,
latam ze ścierą, piorę tony ubranek, które odgrzebałam po moim synku i segreguję je miesiącami,
i ciągle wynajduję rzeczy do zrobienia, tylko popołudniami coś mnie wiosenne przesilenie łapie
i z godzinkę muszę się kimnąć.

Dziewczyny z Ochoty - zazdroszczę, że możecie się spotkać, kurczę czasem żałuję ,
że się z Wawy wyprowadziliśmy.

AleksandraMaria własne akwarium to nie taka zła perspektywa;-),
szczególnie, że mało zachodu, a dzieciaczki uwielbiają przyglądać się rybkom

Kasiarj oby Ciebie i siostrę ten rumień ominął dużym łukiem,
ale koniecznie skonsultuj się z lekarzem. Zdrówka kochana.
Agal - witaj!