reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Dziewczyny ja Wam mogę przedstawić moją teściową to zrozumiecie, te w kawałach tą są miłe przy niej.
Toska i jak się czuje synek?
Franek i po takim filmiku świat wydaje się bardziej różowy.
Ewcik śliczna palemka, masz talent.
Agal83 glukoza jest trochę później.
Maghdalena to możemy sobie ręke podać, ja chyba będę musiała uśmiechać się do mojej mamy w sprawach prac artystycznych.
Ja jestem z tych leniwych, sprzątam raz na tydzień, częściej mi się nie chce. Kurze z szafek ścieram co dwa dni bo widać i mnie wkurzają.
Niech już przyjdzie wiosna, tak mi się marzy słoneczko, i leżenie na balkonie z książeczką :-)
Toska i jak się czuje synek?
Franek i po takim filmiku świat wydaje się bardziej różowy.
Ewcik śliczna palemka, masz talent.
Agal83 glukoza jest trochę później.
Maghdalena to możemy sobie ręke podać, ja chyba będę musiała uśmiechać się do mojej mamy w sprawach prac artystycznych.
Ja jestem z tych leniwych, sprzątam raz na tydzień, częściej mi się nie chce. Kurze z szafek ścieram co dwa dni bo widać i mnie wkurzają.
Niech już przyjdzie wiosna, tak mi się marzy słoneczko, i leżenie na balkonie z książeczką :-)
ktr
:)
Maciejkaa - no to nieźle. Ale właśnie mówi się, że z dziewczynkami do końca nie można być pewnym w 100%
Domi - widocznie bardzo spadł Ci cukier. Ja po 2h od wypicia glukozy miałam tylko 52 jednostki. A na czczo 86
i ledwo wróciłam do domu, za kierownica normalnie zasypiałam, więc rozmawiałam cała drogę z mężem, żeby nie zasnąć 
cwietka - mmmmm... szarlotka
język mi już na brodzie wisi ;p
Domi - widocznie bardzo spadł Ci cukier. Ja po 2h od wypicia glukozy miałam tylko 52 jednostki. A na czczo 86
cwietka - mmmmm... szarlotka
Ostatnia edycja:
IzaVarsovie
&&& obowiazkowe, a palemka CUUUDO!!!dzisiaj mam wizyt na 14:15, zawsze są opónienia, więc pewno po 15 wejdę. i może poznam, kto tam zamieszkuje pod serduchemkciuki jak zawsze mile widziane![]()
![]()
moze pepowina ^^ja mam wrażenie, ze coś tam spod dupki wystawało jednak...
zaraz uciekam na zakupy i na spacer bo u nas wiosna z kopyta ruszyla i 20°C na termometrze :-)
ps wrzucilam zapytanie na zamknietym bo dot osob trzecich nie z forum ^^ looknijcie plz
reklama
damagi
oj dziewczyny jakiego ja mam doła, nie miałam siły nawet czytać co u was słychać.... beczeć mi się chce od dwóch dni non stop i tylko mam wyrzuty sumienia że stresuję malucha 

a chodzi oczywiscie o sprawy zwiazane z mieszkaniem z rodzicami........ mnóstwo plusów z tego wynikających i kilka dobijających minusów
któraś z was mieszka ze swopimi rodzicami ? 

a chodzi oczywiscie o sprawy zwiazane z mieszkaniem z rodzicami........ mnóstwo plusów z tego wynikających i kilka dobijających minusów