reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Dzięki, to źle pokroiłam tą cebule bo nie drobno tylko w listki, myślałam czy by ją w blenderze nie zmielić.
Nos mam tak zatkany,że ledwie oddycham
(...)
W kosteczkę, dosyć drobno, szybciej puści sok...w blenderze bym nie ryzykowała raczej, bo miazga wyjdzie i będziesz musiała jakoś odciskać syrop. A przy krojeniu trochę nos przeczyści, przynajmniej przez chwilę wydmuchasz większość zawartości ;)

Kamu wyjdzie ci na pewno dobry. Ja kroje w cienkie plasterki i dodaje miód. (...)
Mmmm, na pomysł z miodem nie wpadłam, a to jeszcze zdrowiej i smaczniej :)

reklama
*spam* piłam jak byłam w ciąż z Maksem, zapomniałam o nim
Ten z cebuli zrobiłam z miodem i cukrem, zobaczymy.

Dziewczyny - pytanie do Was na zamkniętym.

Nadrobiłam i nic nie pamiętam :baffled:

Leżę już w łóżeczku, bo coś brzuchol pobolewa. Małżon z teściówką gadają o jakiś swoich nudziarstwach. Połowy rozmów nie kumam, bo mówią o osobach, których ja w ogóle nie znam, więc się wyniosłam na górę. Ehh...

Ja syropu z cebuli nie znoszę. Śmierdzi mi strasznie.

Fakt śmierdzi strasznie, ale ten z miodem co dziś zrobiłam , nawet dobry jest, jak już moje dziecko bez oporów wypiło :)

A! Przypomniało mi się- Domagi - ja z rodzicami od skończenia szkoły podstawowej nie mieszkam :-D Na czas LO sie do dziadków przeprowadziłam, bo do szkoły było bliżej, a potem już na studia i od tego czasu - WOLNOŚĆ. Wiem, że nie wytrzymalibyśmy ani z moimi rodzicami (mama jest strasznie apodyktyczna), ani z teściową (ona z kolei to chodzący chaos i bezradność). W trójkę jest nam najlepiej (no, niedługo w czwórkę ;-)).
A na upierdliwego "gościa" nie wiem, co poradzić. Czyżby tacie się po prostu nudziło?

hej dziewczyny - no robie juz kolejne podejscie do sierpniowek :-D, dziwnie tak troche itd. bo sie wszystkie znacie, i juz troche piszecie co prawda kojarze ale tylko kilka nickow tutaj, no coz moze wejde w temat, regularnie za to podczytuje np. wyprawki itd. jakie listy macie bo sama zielona jestem :tak:;-),a wypadaloby juz cos pokupywac - nie mialam ostatnio czasu nawet na wielkie udzielanie sie na BB ale teraz moze bedzie lepiej.... i jakos z moja skleroza wielka zapamietam kto jest kto i zaczne tutaj bywac wiecej .. hmmm ;-)

przypomne ze mam termin na 19 sierpien ;))), i jeszcze nie wiem kto tam u mnie siedzi a widze ze wiele juz z was wie - fajnie !

widze ze piszecie o syropkach itd. ja dalam rade sie podleczyc duuza iloscia czosnku, ale tez cytryna z sokiem malinowym - ale tak doslownie pol albo cala cytryna wycisnieta do szklanki, i jakims syropkiem dla dzieci jeszcze zeby nie kaszlec az tak w nocy - o dziwo pomoglo,

Micur-ka spokojnie jest tyle sierpniówek ,że chyba do sierpnia wszystkich nie uda mi się zapamiętać. Udzielam się od jakiś dwóch tygodni, ale pamiętam dosłownie z 5 nicków:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Namawiam D aby włączył film "niemożliwe" może uda nam się obejrzeć.

maciurka, ja ciebie kojarze ;) pojawiasz sie i znikasz hehe

raz ze znamy sie od grudnia dwa ze udzielamy sie praktycznie codziennie, lub kilka razy w tyg :)
najlepiej kojrzyc dziewczyny po suwaczkach i podpisach ( ja tak robie) bo u nas sporo imion sie powtarza i niektore niki sa calkiem podobne :)

o maghdalena ty tez wrzucilas zdjecie dzidzi do suwaczka - slicznie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry