Witam się po kilkudniowej przerwie.
Jakoś czasu i ...weny brakuje.... Przebrnęłam przez Wasze posty, a trochę i ch było i ...nie do końca pamiętam wszystko co miałam komu odpisać.... Ale z tego co pamiętam..
iza V, Ewcik, &&&&&za wizyty i czekam na wieści... Franek, marzycielka,ktr, ja też mam wrażenie że sprzątam, i za chwilę nic nie widać, znaczy widać..kurz na panelach i meblach i ciuchy moich bałaganiarzy... Teraz ich nie ma a ja mam przez kilka godzin jak w pudełeczku, uwielbiam te chwile....
Tośka, fajny ten twój synek, jaki rezolutny.... A jeżeli chodzi o życie towarzyskie, to moi też mają teraz ciekawsze niż ja.....
Cwietka, i znowu będę piekła, bo mi takiego smaka narobiłaś....
Co do glukozy to wykonuje się ją od 22 tygodnia, żeby nie musieć powtarzać... mnie też to obrzydliwstwo czeka przy najbliższym kłuciu, czyli za tydzień...dla mnie najgorsze jest to że ta zawiesina jest zazwyczaj ciepła..ble.. Ii mnie też czeka trzy kłucia...po godzinie i po dwóch....
Pytałyście dlaczego Damagi dostała wezwanie do WKU? Na czas W, zaszergowane do armii są osoby z kilku grup zawodowych, min. lekarze, pielęgniarki i kilka innych grup zawodowych, potrzebnych w czsie wojny..zawsze tak było, , widocznie Damagi ma zawód, lub studia które mogą się przydać armii w czasie wojny.:-) Miłego dnia dziewczynki.