reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ktr - ja się boję bardziej ze względu na kalorie i bąbelki w brzuchu potem :) ale z chęcią bym wypiła, może poproszę Męża żeby kupił jak będzie wracał w pracy.. bo w ogóle to nie pamiętam kiedy ja piłam coś gazowanego:-D

Czesc :-D Iza powodzenia na wizycie!Ktr dzisiaj graja Polska Ukraina z tego co pamietam ;-)Mysiolek jak mnie nabierze ochota na cole albo cos innego pojscie do sklepu nie stanowi dla mnie problemu :-D nawet jak mi sie nie chce!A coca cole pije raz w tygodniu, najczesciej w weekend gdzy spotykamy sie ze znajomymidlaczego sie boisz?? Jak masz ochote pij!

Miciur-ka ja nadaję z Helsinek ;-), a mój ząb to dłuuga historia, chyba pięć razy leczony w Polsce, ale nigdy nie wyleczony do końca, potem się jeszcze od tego borowania ułamał, teraz doszła jakaś infekcja więc nie dało się go uratować :baffled:. Jak masz coś do leczenia to nie czekaj, bakterie gorsze dla malucha niż znieczulenie.

damagi i zaczarowana dzięki. wiem co to WKU tylko jakoś nie skojarzyłam, że są takie zawody, które są państwu naszemu bardziej potrzebne ;-) U nas tylko mąż z wojskiem trochę związany, jeździ kilka razy w roku na obozy do lasu...:-D

franek ja mecze często oglądałam w Polsce, tutaj jakoś mniej, bo piłka nożna nie jest w ogóle popularna tylko hokej.

damagi Ja kiedyś piekłam żytni wieloziarnisty chleb z takiej mieszanki z ikei:-D trzeba dodać ciepłą wodę tylko, chyba? całkiem niezły wyszedł. Później używałam kilka razy mieszankę Finax i też był dobry. Mieszanki dobre jeżeli nie mamy czasu, wiadomo, że taki 100% domowy lepszy.

zaczarowana w razie wojny lek.wet. ma uprawnienia jak lek.med. ale miejmy nadzieję że nigdy nie będę musiała tego doświadczać,a odnośnie meczu to nasza reprezentacja hmmm cały czas mam nadzieję że jakiś cud się stanie.A powiedz mi jak ci w tym wojsku jest?Czym się zajmujesz?Bo ja się trochę zastanawiam czy nie pójść w tym kierunku

Maciejkaa oj piekna piekna sniegowa i mrozna, masakra!
dzisiejszej nocy u mnie ma byc ok -13, do d.... z taka pogoda, w tym roku strasznie duzo brykietu do kominka poszko, maz jeszcze na kwiecien 500 kg zamowil ;-)
gratuluje poloweczki hip hip hura hura :-D

reklama
Franek wstyd się przyznać, ale ja nawet nie wiem jaki mecz. Piłkę oglądam tylko jak są mistrzostwa, nie potrafię oglądać naszych piłkarzy i ich gry…

Ewcik co za baba, mogła sobie ten głupi komentarz podarować. Ja mam na zwolnieniu chory może chodzić

Kasiajr staraj się jak najwięcej odpoczywać

Eweli85 miłego spotkania z maluszkiem.

Maciejkaa gratulacje z okazji połowinek

ja posprzątałam mieszkanie i teraz padam, cała moja energia ze mnie wyszła.
Tu temperatura plusowa więc wszystko topnieje, w nocy ma być przymrozek a jutro -8, więc zapraszam na ślizgawkę jutro.
Będę musiała sobie przypomnienie w telefonie ustawić codziennie zapominam wziąć żelazo

Do góry